God of War serisi ne kadar iyi olsada ben sevemedim açıkçası. Son çıkan iki oyunun ise ilki iyi fakat ikincisi olan Ragnarök benim için pek iyi değildi. Tam açık dünya oyunlarının tutkunuyum ve belki de bu yüzden God of War serisi beni pek sarmıyor. Horizon serisine gelirsek eğer ehhhh! Hikaye hiç çekici değil. Oyunu oynarken hiç Aloy karakterine bürünemiyorum! Horizon Forbidden West’in ek paketi olan Burning Shores ise idare ederdi. Seyka ile olan yakınlaşmamız beni hiç sarmadı. Saygım sonsuz seçimleri farklı olan insanlara ama keşke oyunlara bu kadar yerleştirmeseler… Last of Us’a gelirsek cidden kalite! Ellie ve Joel!!! Of of of!!! Part 2’deki Abby’de süperdi! Part 3 harika olacaktır! Bu arada çok oyunculu bir modu yapılıyor diye duyuruldu. Ayrıca Horizon serisininde çok oyunculu modu yapılıyor! Sony bünyesindeki firmaların yaptığı oyunlardan beni en çok saran son dönemlerde çıkmış olan Ghost of Tsushima’dır! Jin Sakai beeee özlendin! Oyunun koleksiyoncu sürümünü bile almıştım yanılmıyorsam Sakai Klanının maskesini vermişti! Ama maske kullanılabilir değil, sergi amaçlı olduğu için hayal kırıklığına uğramıştım! Bu arada GOW: Ragnarök’deki Thor’un Mjolnir’ini de aldım.

))))))) Sonraaaaaaa Days Gone’da benim için iyi bir oyundu! Uncharted serisine zaten laf yok, efsane!!! Nathan nerdesin bee gel biraz hırsızlık yapalım fkdkdsksjks

))))) Spiderman’de süperdi ve şimdi ikincisi geliyor!!! Eski bir oyun vardı sonradan tekrar remake olarak gelmişti neydi ya ımm bi saniye Devlerin Gölgesinde!!! Evet fena bir oyundu cidden ve ben zaten yıllar öncesinde bitirememiştim ama geçenlerde gelen remake versiyonunu resmen harcadım!

)))) Kısacası Sony ya! Bu işi biliyor! Aaa ayrıca ilk kez Xbox serisi aldım geçenlerde Series X olanından! Çok iyi bir cihaz ama oyun bakımından Microsoft’un acilen inanılmaz atılımlar yapması lazım. Bethesda’yı aldılar evet ama onlar yalnızca yetmez, kurtaramaz Micro’yu… Neyse uzatmayayım.

)))