|
Yanıt: Anneler Günü İle İlgili Sözler - Anneler Günü Mesajları - Anneler Günü Hazır Mesajlar
Her zaman yanımda olan, benim için her şeye gözünü kırpmadan katlanan canım annem. Kaç yaşıma gelirsem geleyim senin küçük kızın/oğlun olarak kalacağım ve seni hep çok seveceğim. Anneler Günün Kutlu Olsun.
Anne olunca anlarsın demiştin ya, haklıymışsın. Anne olunca anladım seni annem. Karşılıksız sevgi ne demekmiş, aynı bedende olmasan da bir acı nasıl yürekte sızlarmış, anne olunca anladım. İyi ki varsın annem, Anneler Günü kutlu olsun. Umarım senin kadar harika bir anne olabilirim.
Anne olmak, evladının geleceği için heyecanlanırken bir yandan da ondan ayrı kalacağı için üzülmekmiş. Birlikte geçiremediğimiz ilk Anneler Günü anneciğim. Arada mesafeler olsa da, kalbimin daima seninle olduğunu asla unutma olur mu?
Seni ne kadar çok sevdiğimi en iyi sen bilirsin. Bunu çok dile getiremesem de huzur dolu tek yerin senin kolların olduğunu çok iyi biliyorum annem. Yüreğindeki sonsuz sevgi ve sabır için çok teşekkür ederim…
Dünyaya gelirken annemizi seçemeyiz. Bu tamamen bir şanstır. Bu sebepledir ki sen benim hayattaki en büyük şansımsın. Eğer seçme şansım olsaydı, bin defa da olsa yine seni seçerdim annecim. Anneler Günü kutlu olsun.
Dünya terlik fırlatma şampiyonu canım annem. Bence artık bu sporu milli takımda oynamalısın. Şaka bir yana varlığına binlerce şükür canım anam. Günün kutlu olsun.
Anneler çiçek büyütür gibi büyütürmüş evlatlarını. Sevgi ile besler ve çiçek açtırırlarmış. Sen de benim varlığıma çiçrkler ektin canım annem. Sana söz, kimsenin o çiçeği soldurmasına müsade etmeyeceğim. Anneler Günün kutlu olsun.
Gücüme güç, umuduma umut katan anneciğim. Ne zaman dara düşsem beni her şeyin güzel olacağına nasıl da ikna ediveriyorsun? Sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Anneler Günün kutlu olsun.
Mesaj içerikleri, TF üyelerine özeldir
Yanıtın tamamını görüntülemek için oturum açabilir veya üye olabilirsiniz.
|