|
Yanıt: Anneler Günü İle İlgili Sözler - Anneler Günü Mesajları - Anneler Günü Hazır Mesajlar
Her canım yandığında “Annecim!” diye haykırırım. Çünkü bilirim ki anneden şifalı ilaç yoktur alemde. Senin kollarındayken her zaman senin küçük kuzun oluveriyorum.
Her fırtınada sığınacağım limanım, sarıldığında bütün dertlerimi yok edenim. Beni hayata getiren ve hayata bağlayan canım canım annem. Senin evladın olduum için her zaman gurur duyuyorum. Ellerinden öper, Anneler Gününü kutlarım.
Dünyada anneler kadar azizi yoktur derler. Anneler gözleri ile değil kalpleri ile bakarlarmış evlatlarına. Bu sebeple en güzeli evlatlarıymış insanların.
Işığıyla dünyayı da beni de aydınlatan, ısıtan annem. Sabrınla, şefkatinle ve güzel kalbinle dünyanın en iyi annesi sensin.
Hayatıma adeta bir kutup yıldızı gibi yön veren, ne zaman ne yapmam gerektiğini bana öğreten canım annem. Nereye gidersem gideyim senin ışığın altındayım, doğru yolu sayende buluyorum ve hep yanındayım. Anneler Günün kutlu olsun.
Başkaları gözümün yaşına bakmazken, iki gözümden akan yaşları öpen canım annem. Acılar yağmur iken şemsiye olan, hüznümü sevince döndüren annem. Bir günümde değil her günümdesin, Anneler Günün kutlu olsun.
Yeryüzüne inmiş bir melek gibi güneş yüzlü, altın kalpli, başımın tacı annem. Kulağımdan sesin silinmesin, Allah bizi sensiz eylemesin, Anneler Günün kutlu olsun.
Küçükken bana ninniler söylerdin. O zamandan beridir her sözün bir ninni gibi içimi rahatlatıyor canım annem.
Anneye söylenecek güzel sözler saymakla bitmez. Çünkü anneler kutsal ve özel varlıklardır. Sen bu hayatta bana bahşedilen en kutsal armağansın canım annem. Tüm sözler de günler de senin. Anneler Günün kutlu olsun.
Mesaj içerikleri, TF üyelerine özeldir
Yanıtın tamamını görüntülemek için oturum açabilir veya üye olabilirsiniz.
|