Tekil mesaj gösterimi
Alt 06 Mayıs 2023, 00:28   #45
DeepSilence
Banlı Üye
Yanıt: Trendforum 1 Yaşında

Trend forum farklı bir havası var insanı içine çekiyor. Bu forumun sıcaklığından kaynaklanıyor. Beni @Worgen yani Onur kardeşim davet etmişti Regex ile de kendi forumunda tanışmıştık fazla değil ise de tanışmıştik. Onu da burada görünce kalmaya karar verdim. Bazı kişisel sebeplerden dolayı giremedim. Sonra malum deprem olayı olunca resmen hayata küsmüş durumdayım. E-mail'e bildirim gelmişti trend forumdan senden bahsetme diye tekrar bakayım dedim. İyi ki de geldim dediğim an oldu. Çünkü burada gördüğüm ilgi alaka nasıl desem sayı vermeyecem kaybettiğim yakınlarımın acısını bir nebzede bastırdı. Bu olay bana çok iyi geldi. İnsan zor zamanda konuşacak insan arıyor yada sanalda olsa içindeki dökmek istiyor. Bazen içindekileri söyle konusuna yada şuan ne düşünüyorsunuz konusuna bu bile baya etkili oluyor. Başta @Beatrice sana, siz yönetim ekibi ve çok değerli üye arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim böyle güzel bir aile ortamı oluşturduğunuz için. Buda başta dediğim gibi trend forumun sıcaklığından kaynaklanıyor. Çok uzattım sanırım hakkınızı helal edin. Nice senelere #TRENDFORUM

@Adem üstadım sana da ayrıca hakkımda sarf ettiğin güzel yorumun için teşekkür ederim.
Mesaj içerikleri, TF üyelerine özeldir
Yanıtın tamamını görüntülemek için oturum açabilir veya üye olabilirsiniz.

Son düzenleyen DeepSilence; 06 Mayıs 2023, 00:32.

Alıntı ile Yanıt