Tekil mesaj gösterimi
Alt 08 Mayıs 2023, 10:28   #1
Çevrimdışı
aXi
FΞNΞRB∆HÇΞ
Galatasaray Tunç Holding 66-75 Fenerbahçe Göksel Çelik




Galatasaray Tunç Holding 66-75 Fenerbahçe Göksel Çelik
Www.TrendForum.Net

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi 2. Etap üçüncü maçında Galatasaray Tunç Holding ile Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda karşılaşan Avrupa Şampiyonu Fenerbahçe Göksel Çelik Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, parkeden 75-66 galip ayrıldı.

İlk etabı kayıpsız geçen Takımımız böylece ikinci etaptaki üçüncü maçından da galip ayrıldı. Fenerbahçe Göksel Çelik Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, ikinci etap dördüncü ve son maçında Bağcılar Eng. Gençlik SK ile karşılaşacak. 8 Mayıs Pazartesi günü Bursa Orhangazi Spor Salonu’nda oynanacak maç saat 15:00’te başlayacak.

Karşılaşmayı 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Rıfat Perahya ve dernek yönetim kurulu üyeleri de takip etti.

Morteza Abedi, İbrahim Yavuz, Yamaç Yüksel, İsmail Ar ve Murat Yazıcı beşiyle mücadeleye başlayan Ekibimiz, ilk çeyreği 15-20 önde tamamladı. İkinci çeyrekteki oyunuyla farkı çift hanelere çıkaran Fenerbahçe Göksel Çelik Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız soyunma odasına 30-43’lük skor önde girdi. Üstün oyununu üçüncü çeyrekte de sürdüren Fenerbahçemiz, 47-56’yla girdiği final çeyreğini de 66-75 kazanarak liderliğini sürdürdü.

Skor dağılımımız: İbrahim 25, Morteza 16, Hassan 12, Yamaç 11, Ferit 6, Ümit 5.
__________________
[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]


Sizi sevmediğimi düşünüyorsanız muhtemelen sevmiyorumdur. Sevdiklerimi şüpheye düşürmem.
 
Alıntı ile Yanıt