|
Bahtiyar kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
|
İlk günün sabahını hatırlıyorum ben. Telefonlar çekmiyor doğru dürüst. Arayan arayana açıyorum pat kapanıyor. Veya 3-4 saniye ses gidip geliyor kapanıyor. Yollar kapalı, her taraftan çığlık sesleri ve sürekli durmak bilmeyen deprem, üstüne yağmur durmuyor. Ara ara fırtına şiddetleniyor, hava buz gibi, kıyafet yok, üstüne sırıl sıklağız. Elektrik yok, şarj edemiyoruz telefonu. Ben ağır tasarruf moduna alıp 4 gün idare ettim öyle. Onu bırak komşular enkaz altında, çıkaramıyoruz. AFAD yok, insanlar bağrış çağırış içinde. Feryat figan herkes. Yardım etmeye çalışıyoruz, hiltiler var ama jeneratör yok. Bir araba aküsünden hilti çalıştırmaya uğraştık. Jeneratör var ama benzin yok istasyonlar yakıt vermiyor. Şahsi kepçe buldular iki araçtan yakıt çektik kepçe çalışabilsin diye.
Yav varya neler neler arkadaş. @Ramiz Karaeski, Ongun yani. Durmadan arıyor yine diğerleri gibi. Adama diyorum AFAD'a bilgi girin Hatay kötü diye adama sesimi duyuramıyorum. Sonunda duyup konu açmış burada zaten. Habire ölüm haberleri aldık..
|
Çok zor zamanlardı halende öyle gidiyor ama bu defa da kalacak barınacak yer sıkıntısı oluyor. Çok şükür biz bir nebze de olsa şanslı olduk. Barınma konusunda ama. Yinede kimsenin evi gibi olmuyor. Umarım enkazlar bir an önce kalkar da diyecemde pek ondan Ümidim yok kaç ay oldu şehir merkezini ancak toparladılar. Hakkımız da ne hayırlısı ise kolaylıkla o olsun inşallah.