Tekil mesaj gösterimi
Alt 13 Mayıs 2023, 15:33   #18
Çevrimdışı
Asi Ruh
Diamond Üye
Yanıt: Beşiktaş Kulübü Hakkında Bilgiler




GEÇİCİ MADDELER

Geçici Madde 1.

Seçme ve Sicil Kurulu 31 Aralık 2012 tarihi itibariyle 25 yılını doldurmuş olan üyelerin listesini 15 Haziran 2013 tarihi itibariyle Yönetim Kurulu’na ve Divan Kurulu Başkanlığına sunar ve bu üyelerin Divan Kurulu üyeliği bu tarih itibariyle başlar.

Geçici Madde 2.

İşbu tüzüğün 54/b maddesi, 01 Ocak 2016 tarihinde yürürlüğe girer.

Geçici Madde 3.

Bir kereye mahsus olmak üzere; Daha önce üyelikten çıkarma kararı verilmiş olan üyeler işbu tüzüğün yürürlüğe girdiği tarihten itibaren 6 ay içerisinde yeniden üyelik başvurusunda bulunduklarında giriş ücreti ve yıllık aidatı ödedikten ve üyeliğe kabul edildikleri takdirde geçmişte geçen üyelik süreleri ilave edilmek suretiyle eski üyelik sicil numarasını alarak üyelik hak ve yükümlülüklerinden faydalanabilirler. Ancak bir yıl beklemek koşuluyla genel kurula katılabilirler.

Geçici Madde 4.

Yıllık aidatını art arda 3 (üç) yıl ödememesi sebebiyle Tüzüğün 10/k maddesi uyarınca üyelik kaydı kendiliğinden sona ermiş, Seçme ve Sicil Kurulunca da üyelik kaydı silinmiş olan üyelerin, işbu tüzüğün yürürlüğe girdiği tarihten itibaren 31.12.2018 tarihine kadar yeniden üyelik başvurusunda bulunmaları, geçerli olan giriş ücreti ve 2018 yılına ait yıllık aidatını ödemeleri ve üyeliğe yeniden kabul edildikleri takdirde geçmişten gelen üyelik süreleri ilave edilmek suretiyle eski üyelik sicil numarasını alarak üyelik hak ve yükümlülüklerinden faydalanabilirler. Ancak bir yıl beklemek koşuluyla genel kurula katılabilirler.

Geçici Madde 5.

15.09.2018 tarihli Olağanüstü Tüzük Tadil Genel Kurul Toplantısında kaldırılmasına karar verilen Tüzüğün 31/g maddesi uyarınca daha önce divan kurulu üyeliği kendiliğinden düşmüş sayılan üyelerin divan kurulu üyelikleri kaldığı yerden devam eder.

Geçici Madde 6.

İşbu tüzüğün 35. Maddesinde yönetim kurulu üye sayısı ile ilgili olarak yapılan değişiklik, 01 Ocak 2019 tarihinde yürürlüğe girer.
 
Alıntı ile Yanıt