Osi ile tatlı ve sert itiraflar
arkadaşlar toplanın ateşbaşına
olay istanbul bir pub ta yaşanmıştır pub nedir soranlara bar club ne derseniz artık mekan ismi vermicem
güzelce giyindim yine her zaman ki gibi kafamı dağıtmak için mekana girdim yürüdüm yürüdüm tam ortasında mekanın bir tane kız ayağa kalktı koluma girdi beni biryere götürüyo bende şaşkınım salak mı lan bu diye bakıyorum baktım sarhoş kokuyo çok fena baya bi kokuyo neyse ben kaçmaya çalışıyorum. panter gibi yapışmış bırakmıyo hayır yain

bu yıla kadar erkek mi görmedin o nasıl tutmak ama gittik gittik. beni kızlar tuvaletinin içine attı anasını satayım bende iyi bir insanım bi derdi felan var sanıyorum kabine girdik bak sallamıyorum yalanım yok allah belamı versin mal oldum her neyse kabine girdik böyle gözlerini dikmiş bana bakıyo korktum anam avradım olsun bu cin dedim içinden bu baya nefes alıp veriyo yaklaşmaya başladı kafasından tuttum iki elimle hahahahahhaha ahahahahah aynı hizada napıyosun kızım iyi misin dedim fsdfdsfdsf nasıl ya dedi napıyorsun ya dedim sıkıntın mı var hani niye getirdin beni buraya geldik tanımıyorum. bu baya güldü gel dedi sana yemekle içki ısmarlıcam sen kralsın diyip peşine gittim meğersem sevişçekmiş arkadaşlarıyla iddaya girmiş kapıdan ilk giren kişiyle sevişcekmiş fdsfds yapmadım iyi aile çocuğuyum ben gdgfd ama sonra arkadaş olmuştuk bırakmam öyle delileri