Tekil mesaj gösterimi
Alt 29 Mayıs 2023, 08:14   #7
Asi Ruh
Gözler gizler niyetleri belki…
Yanıt: Agatha Christie Sözleri

Zaten insanı içten içe yediğini ve yapmacık davranmaya ittiğini bildiğimize göre, neden hala gurur yapıyoruz, onu da hiç anlamıyorum.

Yenilgiyi kayıtsız bir gülümseyişle kabullenebilen bir kadın çok ileri gidecektir! / Agatha Christie

Eğer size, yalan söylemiş olan birinin yüzüne gerçeği çarparsanız çoğunlukla işin doğrusunu açıklar. Çoğu zaman şaşırdığı için tabi. / Agatha Christie

Gurur, insanın duygularını saklamasına yarar. Onları hissetmesine engel olmaz. / Agatha Christie

Evet. İnsan arkadaşının Sandığı gibi biri olmadığı anlayınca düş kırıklığına uğruyor. / Agatha Christie

Bir erkek ilgi duyduğu zaman sevimli, cesur, dikkatli ve cana yakın olabilir. Ama gerçekten aşık olduğunda bir koyun gibi görünmekten alamaz kendini.

Gurur, insanın duygularını saklamasına yarar. Onları hissetmesine engel olmaz.

Yaşamayı Seviyorum. Bazen Canımdan Bezdiğim Oluyor, Doğduğuma Pişman Oluyorum, Dünyamdan Geçiyorum, Ama Yine De Çok İyi Biliyorum Ki Yalnızca Yaşıyor Olmak Bile Müthiş Bir Şey. / Agatha Christie

Evet. İnsan Arkadaşının Sandığı Gibi Biri Olmadığı Anlayınca Düş Kırıklığına Uğruyor. / Agatha Christie

Kadınlar Böyledir. Öfkelendikleri Zaman Güçleri Müthiş Artar. / Agatha Christie

Alıntı ile Yanıt