Konu: Huzur-u Kalb
Tekil mesaj gösterimi
Alt 29 Mayıs 2023, 22:00   #3
Huzur-u Kalb
Yanıt: Huzur-u Kalb

Papatya kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
@Huzur-u Kalb o benim canım. Nicki gibi insana huzur verir.
Sıcacık,cana yakın, neşeli, tatlı mı tatlı bir hatun
Onun enerjisini seviyorum maşallah bunu çevresine çok güzel yansıtıyor

Çok sabırlı ve yardımseverdir. Eskiden uzun süre aynı forumda bulunmuştuk. Avatar ve photoshop konusunda az çalmamıştım kapısı, sabırla yardımcı olmuştu.
Çok da mütevazidir. Ps Queen olduğunu kabullenmez

Uzun süre konuşmasak da karşılaştığımızda kaldığımız yerden devam ederiz. Benim için arkadaştan öte dosttur. Kıymetlidir. Sanalın bana kazandırdığı en güzel dostlardandır. Her ne kadar sanalda tanışmış olsak da muhabbetimiz bakidir. Hani bazı insanlar vardır kalbinde sevgisi yer eder, ailenden biri gibi. Bu hatun da benim için öyledir

Bir gün reelde görüşeceğiz inşallah. İyi ki varsın. Seni seviyorum canım

Yaaaa . beni ağlatacak mısın çok teşekkür ederim güzel dugu ve düşüncelerin için canım
Rabbim yolumuzu kesiştirsin bir güzel sarılalım

gupse kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Bir kac mesajlasmamiz oldu ve imm nasil desem uzun zamandir tanisiyormusuz hissi verdi cana yakın eğlenceli bi hatun .)
Rabbim yuvasindan huzuru eksik etmesin sevdim seni gülayşe

Çok teşekkür ederim canım duygular karşılıklı biran beni acaba daha önceden tanıyormu ki hissine kapıldığım olmuştu
Sende çok yana yakın ve yardım severbirisin iyiki mesajlaşmısız
Mesaj içerikleri, TF üyelerine özeldir
Yanıtın tamamını görüntülemek için oturum açabilir veya üye olabilirsiniz.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.

Alıntı ile Yanıt