Tekil mesaj gösterimi
Alt 30 Mayıs 2023, 21:28   #2
Asi Ruh
Gözler gizler niyetleri belki…
Yanıt: Bilim Adamlarının Sözleri

Düşünüyorum, düşünüyorum, aylarca ve yıllarca. Doksan dokuz kez vardığım sonuç yanlış. Yüzüncü de doğru çıkıyorum. - Albert Einstein

Kışın ortasında bile biraz yaz saklamalı insan. - Henry David Thoreau

Bu dünyadan aldığının karşılığını yerine koymak her insanın zorunluluğudur. - Albert Einstein

Bırakın gerçekleri gelecek söylesin ve herkesi eserlerine ve başarılarına göre değerlendirsin. Bugün onların olsun; ama uğrunda çalıştığım gelecek benimdir. - Nikola Tesla

Delilik: aynı şeyi tekrar tekrar yapıp, farklı sonuçlar beklemektir. - Albert Einstein

Bilim, bilgi kütlesinden daha fazlası; bir düşünme tarzıdır. Evrenin kuşkuyla sorgulanma tarzıdır. Eğer şüpheci yaklaşmamak için otoriteye kuşkucu sorular soramıyorsak o zaman tam bir kaos içindeyiz. - Carl Sagan

Bilim, sadece bir 'bilgi bütünü' olmaktan fazlasıdır; bir düşünme biçimidir. İnsanların hata yapabileceğini açıkça kabul eden bir şekilde evreni şüpheci olarak sorgulama yöntemidir. - Carl Sagan

Fiziği görelilik ilkesine sokmak fikrini rastgele bulmama teşekkürler, siz (ve diğerleri) benim bilimsel yeteneklerimi beni rahatsız edecek kadar çok abartıyorsunuz. - Albert Einstein

Kıskançlığımızı ancak sevgi ile yenebiliriz. - Johann Wolfgang von Goethe

Gidiyor musun? Git! Soytarısı terk etti diye, kralın sarayı yıkılmaz. - Albert Camus

Alıntı ile Yanıt