Tekil mesaj gösterimi
Alt 30 Mayıs 2023, 21:32   #9
Asi Ruh
Gözler gizler niyetleri belki…
Yanıt: Bilim Adamlarının Sözleri

Bazen; susarak ettiğimiz laflar, konuşarak harcadığımız sözlerden daha çok şey anlatır. - Friedrich Engels

Haklıların mahkum edildiği bir ülkede, bütün doğruların yeri cezaevidir. - Thoreau

Bana güvenilen bir sırrı kutsal bir emanet gibi saklarım, ama sırları elimden geldiği kadar bilmemeye çalışırım. - Albert Einstein

Ben, bilimin yüksek bir güzelliği olduğunu düşünenler arasındayım. - Marie Curie

Bilimi anlamaya başlamadan önce, Tanrı'nın evreni yarattığına inanmamız doğaldı. Fakat artık, bilim çok daha ikna edici bir açıklama sunuyor. 'Tanrı'nın aklını okuyabileceğiz' sözüyle kastettiğim şayet bir Tanrı söz konusu olsaydı, ki yok, bu Tanrı'nın bileceği her şeyi bilebileceğimizdi. Ben ateistim. - Stephen Hawking

Aşka düşmekten yer çekimi sorumlu değildir. - Albert Einstein

Dünyayı anlayabilmek için, arada sırada ona sırtını dönmeli insan. - Albert Camus

Mutlu olmak için bir amaca bağlan, insanlara ya da eşyalara değil. - Albert Einstein

İnsanlar köprü kuracakları yerde duvar ördükleri için yalnız kalırlar. - J. Newton

Bir insanın dostlukları, onun değerinin en iyi ölçütlerindendir. - Charles Darwin

Alıntı ile Yanıt