Tekil mesaj gösterimi
Alt 30 Mayıs 2023, 21:32   #10
Asi Ruh
Gözler gizler niyetleri belki…
Yanıt: Bilim Adamlarının Sözleri

Bütün enerjinizi işinize verin. Bilim öğrenmeye çalışın. Günlük dedikodularla, politikalarla uğraşmayın. - Aziz Sancar

Oldum olası içimde biri, tüm gücüyle hiçbir şey olmamaya çalışıyor. - Albert Camus

Bilimin asıl amacı yeni kanıtlar bulmak değil, bunlarla ilgili yeni düşünce biçimleri keşfetmektir. - Sir William Bragg

Ne kadar az bilirseniz; o kadar şiddetle müdafaa edersiniz. - Bertrand Russell

Deniz ne kadar dalgalı olsa sonunda durulur. - Johann Wolfgang von Goethe

İnsanlar konusunda daha az, fikirler konusunda daha çok meraklı olun. - Marie Curie

Bilim, her günkü düşünmelerimizin saflaşmasından başka bir şey değildir. - Albert Einstein

Ancak başkaları için yaşanan bir hayat, yaşamaya değer bir hayattır. - Albert Einstein

İnsan kalbini, bir mucidin kendi beyninin yarattığı bir ürünün başarıya ulaştığını görmesinden daha fazla heyecanlandıran bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bu tür duygular insana yemeyi, uyumayı, arkadaşları, aşkı, her şeyi unutturuyor. - Nikola Tesla

Bilimsel gücümüz, manevi gücümüzün önüne geçti. Güdümlü füzelerimiz, ve güdümsüz insanlarımız var. - Martin Luther King Jr

Gereği kadar öğrenin, aşırıya kaçmak yaratıcılığı öldürüyor. Okumanın yanı sıra düşünmek için de kendinize zaman ayırın. eğitim ve araştırma için yurt dışına çıkın ama sonra muhakkak ülkenize dönün. - Aziz Sancar

Alıntı ile Yanıt