|
Yanıt: Ünlülerden Edebi Sözler
Ne kadar yaşarsan yaşa sevdiğin kadardır ömrün. Gülebildiğin kadar mutlusun. Üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin. Sakın bitti sanma her şeyi sevdiğin kadar sevileceksin. - Can Yücel
Büyük seven kalbin acısı küçük olmaz... - Kahraman Tazeoğlu
Ey gönül! Ne tuhaf değil mi? Bir ömür, şah damarından daha yakın bir sevgiliyi aramakla geçiyor. - Hz. Mevlana
Sorma bana ne kadar seviyorsun diye. O kadar işte! Tavanı kadar sokağın, ve dibi kadar cehennemin! - Nazım Hikmet Ran
Belki bir yerde karşılaşırız sonra da, hiç tenimiz birbirine değmemiş gibi iki yabancının birbirine baktığı gibi bakarız birbirimize... - Yıldız Tilbe
Önce sevdiğiniz terk eder sizi arkasından uykunuz. Sonra ne sevdiğiniz gelir geri nede uykunuz. - Cemal Süreya
Akarsu, ne güzel hayat dersidir: Küçük engellerin üzerinde köpürür; büyüklerin yanından sessizce geçiverir. - Cenap Şahabettin
Seni çok özledim, ama artık ne bunu sana söylemeye ne dilim varır, ne içim el verir. - Sezen Aksu
Gökyüzü güneş olsa; sensiz karanlıktayım... - Ümit Yaşar Oğuzcan
Seni dinlerken olur kâlbim uçan kuşlara eş... - Cenap Şahabettin
Seninle savaşırken sana aşık oldum.Ve seni kendime sana verdiğim zararla aşık ettim. - William Shakespeare