Tekil mesaj gösterimi
Alt 30 Mayıs 2023, 21:41   #4
Asi Ruh
Gözler gizler niyetleri belki…
Yanıt: Ünlülerden Edebi Sözler

Seni sevmek; dünyanın en güzel sesinden, dünyanın en güzel şarkısını dinlemek gibi bir şey. Ama ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum! - Nazım Hikmet

İki çay söylemiştik orda, biri açık, keşke yalnız bunun için sevseydim seni. - Cemal Süreya

Hayatın, insanın iradesini test etmek için pek çok yolu vardır, bazen hiçbir şey olmaz ya da her şey birden olur. - Paulo Coelho

Acı çekmemek için, aşkı reddetmek gerekiyordu. Bu da hayattaki kötülükleri görmemek için kendi gözlerini çıkarmak gibi bir şeydi. - Paulo Coelho

Bir gülüşü var. Gece gibi. Gece gibi derim, gerisini anlatamam. uykusuz bırakıyor insanı. Ama öyle güzel ki.
- Yıldız Tilbe

Yıldızların ateş olduğundan şüphe etsen de, Güneş'in döndüğünden şüphe etsen de, Gerçeğin yalan olduğundan şüphe etsen de, Asla sevgimden şüphe etme. - William Shakespeare

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir. - Murathan Mungan

Elim güneşe erişmese bile sen benim güneşimsin. Hiç olmazsa bana uzaklardan olsun görün. - Hz. Mevlana

Sır gibi seversen eğer, muradın gerçekleşir. Çünkü tohum, toprağa gizlenirse yeşerir. - Hz. Mevlana

Toprak, sevdiklerimizi aldığı için mi böyle güzel kokar? - Turgut Uyar

Alıntı ile Yanıt