Tekil mesaj gösterimi
Alt 01 Haziran 2023, 19:34   #2
Çevrimdışı
Candres
Gold Üye
Yanıt: Edu Makale Backlink Siteleri 2023




Scoop.it: Scoopit, konulara göre websitelerden içerikleri gösteren bir sosyal medya sitesidir. İçeriklerinizi burada ilgili etiketlemelerle hedef kitlenize ulaştırabilir ve ücretsiz backlink alabilirsiniz.
Reddit.com: Bu site hem kaliteli bir backlink, hem de link ile birlikte hedef kitlenizin sitenize gelmesini sğalayarak hit kazanmak için eşsiz bir sosyal medya platformudur.
Google Plus: Google’ın kendisinden link almanız için harika bir yoldur. Burada paylaştığınız içeriklerin açıklama kısmına içerisinde anahtar kelime geçen 3-4 cümle metinler ekleyin. Uzun vadede etki gösterecektir.
WattPad.com: Hikaye ve roman yazma platformudur. Bu konuya alakalı bir yazınızı belirleyin. Yazıyı biraz değiştirerek hikaye kapak metnine ekleyin. İçeriğin sonuna linkinizi açık URL olarak ekleyin.
Flipboard.com: Website takibi için özellikle yurt dışında kullanılan bir platformdur. Backlink yelpazenizi genişletmek için gmail hesabınızda kolayca kaydolabilir ve sitenizi fliplere ekleyebilirsiniz.
Mix.com): Mix’in misyonu, meraklıları yaratıcıyla buluşturmak, kişiselleştirilmiş önerileri bir seferde tek bir tıklama ile sunmaktır. Mix, web’den mobil cihazınıza kadar arkadaşlarınız ve uzmanlarınız tarafından beğenilen en iyi içeriği keşfetmenin modern ve zarif bir yolunu sunacaktır. Mix, Stumbleupon’un mirasına dayanan yeni bir şirket olacak.
Twitter: İçeriklerinizi düzenli olarak Twitter’da “Yazı başlığı, #KonuVeyaKategoriAdı, Link” şeklinde paylaşarak Twitter üzerinden ziyaretçi çekebilir ve backlink sahibi olabilirsiniz. Twitter backlinklerinin etkisini arttıran faktörler; paylaşan kişi sayısı, paylaşımların rt ve fav sayısı, rt ve favlayarak etkileşime geçenlerin popülerliğidir.
__________________
[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
 
Alıntı ile Yanıt