İnsanlar sizlere sevmediğiniz şeyleri kabullendirme çabasına girdiğinde, bunun altında; kabul edersen yanındayım, kabul etmez isen, ben buyum yapacak bir şey yok düşüncesini hissettirip, kaybetme korkusu yaratıyorsa DAHA DOĞRUSU YARATTIĞINI SANIYOR İSE, direkt olarak o insandan uzaklaşın. Kesinlikle o insandan size bir hayır gelmez. Hayırdır ya bana bir şeyleri kabullendirip, bastırıp beni bir şeyleri kabullendirmeyi mi düşünüyorsun? Karakterime ters gelen, hoşnut olmadığım bir şeyi kusura bakma ama ben senin varlığın üzeriden kabul edemem. Bu ne verilen arkadaşlık, ne verilen en kutsal değer ne de
vb. farklı bir değer bile olsa, vazgeçmesini insanlardan iyi bilirim. Yanılgıya düşülen tek bir şey var ki benim bu hayatta en büyük vazgeçilmezim her koşulda ailemdir. Gerisinden ışık hızında vazgeçerim, ister vefasız denilsin, isterse samimiyetsiz denilsin. İnsan önce kendi yaptıklarına bakacak. Hiç o frekanslara giremem, git kıçını soğuk suya vur. Ben nescafe ile sigaramı içiyorum şu an ve YOK HÜKMÜNDE BİR İNSAN olma statüsünü kazandın. Tebrikler..
Öhöm, yazdım iyi geldi ya. Yazmak bana güzel geliyor. @
Fearless öyle değil mi azizim?