Konu: trendforum
Tekil mesaj gösterimi
Alt 04 Temmuz 2022, 09:28   #5
Çevrimdışı
Regex
“En büyük servet, itibardır.”
Yanıt: trendforum




Son zamanlarda herkesin dilinde bir "forumlar öldü" söylemidir gidiyor. Haliyle burası kurulurken de böyle düşünerek köstek olanlar, tutmaz diyenler ve şevk kırmaya çalışanlar illa ki olmuştur. Zaten forum açılışşları hep dar bir çevre içerisinde; birbirini tanıyan insanlarca gerçekleşiyor. Yani binlerce forum kullanan kişi ya da sosyal medya platformları gibi milyonlara hitap eden bir durum yok artık. Forumların tadını alan, forumlarla hâlâ uğraşmayı seven taş çatlasın 200-300 kişi anca çıkar sanırım.

Bence burası açılış misyonuna ulaştı, zaten amaç kendi halinde ve sessiz, sakin bir ortam olmasıydı. Bana göre @Beatrice daha önce genel sorumluluğunu yürüttüğü ve ayrıldığı yerdeki aktifliği burada geçti. Bu yönden başarılı buluyorum. İnsanların tam olarak huzur istediği, sakin ve fakat samimi bir mahalledeymişçesine hissedebileceği bir platform oldu. Amaç da zaten buydu. Kasıntılık, ego, yönetim ile üyeler arasında uçurum düzeyinde iletişim kopukluğu gibi şeyler yok. Buranın öncülü diyebileceğimiz yerde günlük ortalama 10-15 üye girişi vardı. Burası günlük kayıtlı üye olarak 25'in altına düşmüyor. Zaten dediğim gibi büyük bir başarı değil de, az ve öz olsun mentalitesiyle açılış yapıldığından; bana göre TrendForum, misyonunu gerçekleştirdi. Bu samimiyetin hiç yitip gitmemesini ve her zaman bu ortamın korunabilmesini dilerim.

@Beatrice ile çok samimiyetimiz yok ancak kendisini 2-3 yıldır tanır, bilirim. @CtrL (Ali) kardeşim olmasaydı belki de burada hiç aktif olmazdım. Ama forumlara uzun bir süre ara verdikten sonra ufaktan burada dönüş yapıp tekrar ısındım diyebilirim. İnsanların tanıdık olması, yukarıda da belirttiğim gibi kendi halimizde eğlenebiliyor olmamız ve forumun ferah yapısı gereği de burada vakit geçirmek keyifli oldu.

Her şey hep gönlünüzce olsun, seviliyorsunuz. ( @AylakAdam hariç )
__________________
  • When injustice becomes law, resistance becomes duty.
 
Alıntı ile Yanıt