Tekil mesaj gösterimi
Alt 27 Haziran 2023, 19:27   #2
Çevrimdışı
Bahtiyar
Yüzümden düşen bin parçayı toplayıp,
Yerine kocaman bir tebessüm yerleştiren var
"o" iyiki var.
Yanıt: vb3 mobil tema




Merhaba,

Muhtemelen beni konuda gören @Beatrice benim cevap vermemi bekledi ki burdaydım hep. İlgimi çekti çünkü beni geçmişe götürdü bu başlık. Sene 2010 itibariyle yönetiminde bulunduğum bütün forumlarda hep "teknik" yönetici konumunda oldum ve kaç forumda bulunduğumu saysam matematiğim yetmez. Ayrıca burası benim için "jübile" diyebilirim. Mobil olsam bile elimden geleni yaptım. O da deprem nedeniyle. PC, arşiv her şeyimi kaybettim açıkçası. Neyse; mevzuya gelelim.

Bu zamanlar bu düşünceye sahip insanları görmek beni çok mutlu etti açıkçası. Ama sende biliyorsun ki vBulletin hem sistem olarak o mobil tema üzerinde bir türlü randıman vermiyor ki üyelerin zevkine hitap etmek o kadar zor ki. Her üye için farklı tema aktif etmeye kalksak işin içinden zaten çıkamayız.

Google üzerinde responsive'nin anlamı ve önemini çok iyi biliyorum vBulletin adına ama malesef yakında bir gün hosting firmaları PHP 5.x sürümünü geride bıraktığı zaman vBulletin 3.x.x serisi tarihe gömülecek. Bende vBulletin 3.x hayranı ve hastası biriyim ama gerçekler bunlar. O yüzden sancılı sürece rağmen ilerde bir gün Xenforo sistemine geçiş yapmayı planlıyoruz. Her şeye rağmen host firmaları PHP 5.x sürümüne veda edene dek devam etme kararı aldık. Bu uzun veya kısa bir süreç hiçbir fikrim yok ama yinede denemeye değer. Paylaşırsan sevinirim.

Birlikten kuvvet doğar misali, belki geliştirmek bize nasip olur. İnternet alt yapısı tamamlanınca PC'e geçecem. Ben veya @Ramiz Karaeski bununla ilgilenebiliriz.

Son olarak güzel düşüncen için Trendforum yönetimi adına teşekkür ederim.
__________________
- Rotasız adımlarıma eşlik eder sisli yollar..
 
Alıntı ile Yanıt