Tekil mesaj gösterimi
Alt 20 Temmuz 2022, 20:13   #1
Çevrimdışı
KoJiRo
God of War Ragnarök Türkiye Fiyatı Belli Oldu




God of War Ragnarök Türkiye Fiyatı Belli Oldu
Www.TrendForum.Net



Uzunca süren tartışmaların ve sızıntıların ardından God of War Ragnarök çıkış tarihi geçtiğimiz günlerde resmi olarak açıklandı. 9 Kasım 2022’de PlayStation kullanıcıları için çıkış yapacağı duyurulan God of War Ragnarök’un ön sipariş süreci nihayet bugün başladı. Yaşanan bu gelişmeyle birlikte merak edilen God of War Ragnarök Türkiye fiyatı da belli oldu.

God of War Ragnarök fiyatı ne kadar?

Günümüzde artan dolar kuru ile beraber özellikle AAA kalitesindeki yapımlar 800 hatta 1000 TL‘ye varan etiket fiyatlarıyla oyuncuların huzuruna sunuluyor. 9 Kasım tarihinde oyuncuların karşısına çıkacak olan God of War Ragnarök da bu oyunlar arasında yer alıyor.

Kısa bir süre önce ön siparişe açılan oyunun PS4 versiyonunun fiyatı 599 TL, PS5 versiyonununsa fiyatı 699 TL olarak listeleniyor. Bunun dışında oyununun Digital Deluxe sürümü ise 789 TL fiyat etiketiyle karşımıza çıkıyor.

Ufak bir hesaplama yapacak olursak, bildiğiniz üzere oyunun yurtdışı fiyatı PS4 için 60 Euro, PS5 için de 70 Euro olarak belirlenmiş durumda. Bu konuda oyuncuların bir nebze yüzünü güldürmeyi hedefleyen PlayStation Türkiye‘nin yerel fiyatlandırma politikası sayesinde oyunun PS5 sürümünü 40 Euro, PS4 sürümünü ise yaklaşık 35 Euro‘dan satışa sunduğu gözlemliyoruz.

God of War Ragnarök Türkiye Fiyatı

God of War Ragnarök PS4 Versiyonu – 599 TL
God of War Ragnarök PS5 Versiyonu – 699 TL
God of War Ragnarök Digital Deluxe Versiyonu – 789 TL

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt