Forum Logo




God of War Ragnarök Türkiye Fiyatı Belli Oldu


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 20 Temmuz 2022, 20:13   #1
Çevrimdışı
God of War Ragnarök Türkiye Fiyatı Belli Oldu




God of War Ragnarök Türkiye Fiyatı Belli Oldu
Www.TrendForum.Net



Uzunca süren tartışmaların ve sızıntıların ardından God of War Ragnarök çıkış tarihi geçtiğimiz günlerde resmi olarak açıklandı. 9 Kasım 2022’de PlayStation kullanıcıları için çıkış yapacağı duyurulan God of War Ragnarök’un ön sipariş süreci nihayet bugün başladı. Yaşanan bu gelişmeyle birlikte merak edilen God of War Ragnarök Türkiye fiyatı da belli oldu.

God of War Ragnarök fiyatı ne kadar?

Günümüzde artan dolar kuru ile beraber özellikle AAA kalitesindeki yapımlar 800 hatta 1000 TL‘ye varan etiket fiyatlarıyla oyuncuların huzuruna sunuluyor. 9 Kasım tarihinde oyuncuların karşısına çıkacak olan God of War Ragnarök da bu oyunlar arasında yer alıyor.

Kısa bir süre önce ön siparişe açılan oyunun PS4 versiyonunun fiyatı 599 TL, PS5 versiyonununsa fiyatı 699 TL olarak listeleniyor. Bunun dışında oyununun Digital Deluxe sürümü ise 789 TL fiyat etiketiyle karşımıza çıkıyor.

Ufak bir hesaplama yapacak olursak, bildiğiniz üzere oyunun yurtdışı fiyatı PS4 için 60 Euro, PS5 için de 70 Euro olarak belirlenmiş durumda. Bu konuda oyuncuların bir nebze yüzünü güldürmeyi hedefleyen PlayStation Türkiye‘nin yerel fiyatlandırma politikası sayesinde oyunun PS5 sürümünü 40 Euro, PS4 sürümünü ise yaklaşık 35 Euro‘dan satışa sunduğu gözlemliyoruz.

God of War Ragnarök Türkiye Fiyatı

God of War Ragnarök PS4 Versiyonu – 599 TL
God of War Ragnarök PS5 Versiyonu – 699 TL
God of War Ragnarök Digital Deluxe Versiyonu – 789 TL

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
belli, fiyatı, god, oldu, ragnarök, türkiye, war


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Fenerbahçe'de sistem belli oldu! KoJiRo Fenerbahçe 0 27 Haziran 2022 20:59
Fırıncılar Federasyonu: Tüm Türkiye’de ekmeğin kilo fiyatı 20 lirayı geçmeyecek KoJiRo Ekonomi Dünyası 0 25 Haziran 2022 19:28
Küçük Kızlar ve Midi Erkekler Türkiye Şampiyonaları'nda Yarı Final Eşleşmeleri Belli KoJiRo Voleybol 0 18 Haziran 2022 08:18
Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda Yarı Final Eşleşmeleri Belli Oldu KoJiRo Voleybol 0 11 Haziran 2022 14:21
Kim Min-Jae planı belli oldu KoJiRo Fenerbahçe 0 09 Haziran 2022 12:16




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net