Kanka sen vBulletin'e başlamadan önce ne hack maceraları geçmişti başımızdan yahu. Rahmetli ExeL ile başlayan irckolik macerasında başımıza gelmeyen kalmamıştı. O domainde vardı bi' uğursuzluk. Hayır, tamam ben vardım da ben de aynı anda kendi WordPress tabanlı sohbet ve mIRC sitelerimin
SEO'suyla, kendi forumumla, üniversite hazırlığıyla falan derken ilgilenemiyordum. O zaman da piyasada bir dolu hevesli çocuk vardı hem adminlik hem de yönetim konusunda. Kime yetki yazsan ya hesabını kaptırıyor ya da ihanet ediyordu. Galiba yanlış hatırlamıyorsam (2010) 3 defa falan patlatmışlardı orayı.

Senin öğrenip, kendi işini görebilecek düzeye gelmen elzem olmuştu yani. İlk ürün (eklenti) kurarak başlamıştın. Bu muhabbet de o zaman olmuştu sanırım. Ama çok hızlı ve beni şaşırtacak bir gayretle kendini 6-7 ay gibi kısa bir sürede geliştirip, aynı anda 3-5 forumun teknik adminliğini yapar hale gelmiştin. Beni en çok şaşırtan şeyse programlama temelin olmadan bu kadar kodlara, şablonlara hakim olabilmiş olmandı.