Tekil mesaj gösterimi
Alt 05 Ağustos 2023, 18:05   #8
Regex
rgxadmn
Yanıt: PUBG Oynayanlar Buraya..

Bahtiyar kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster

En baş bende sevmiyordum açıkçası. Ama saçma sapan çok kez ölünce çözüyorsun. Bu şey gibi abicim; bu sisteme ilk başladığımda @Regex; hep bozardım ben. Adam bozdun sen yapacaksın derdi öyle öğrendik hani. Bu da öyle. Çözdükten sonra zevk veriyor ya. Sanırım @Fiona ile zamanında oynamıştık birkaç el. Kendimce iyiyim diyeyim bu oyun bazında.

Kanka sen vBulletin'e başlamadan önce ne hack maceraları geçmişti başımızdan yahu. Rahmetli ExeL ile başlayan irckolik macerasında başımıza gelmeyen kalmamıştı. O domainde vardı bi' uğursuzluk. Hayır, tamam ben vardım da ben de aynı anda kendi WordPress tabanlı sohbet ve mIRC sitelerimin SEO'suyla, kendi forumumla, üniversite hazırlığıyla falan derken ilgilenemiyordum. O zaman da piyasada bir dolu hevesli çocuk vardı hem adminlik hem de yönetim konusunda. Kime yetki yazsan ya hesabını kaptırıyor ya da ihanet ediyordu. Galiba yanlış hatırlamıyorsam (2010) 3 defa falan patlatmışlardı orayı. Senin öğrenip, kendi işini görebilecek düzeye gelmen elzem olmuştu yani. İlk ürün (eklenti) kurarak başlamıştın. Bu muhabbet de o zaman olmuştu sanırım. Ama çok hızlı ve beni şaşırtacak bir gayretle kendini 6-7 ay gibi kısa bir sürede geliştirip, aynı anda 3-5 forumun teknik adminliğini yapar hale gelmiştin. Beni en çok şaşırtan şeyse programlama temelin olmadan bu kadar kodlara, şablonlara hakim olabilmiş olmandı.

Alıntı ile Yanıt