Tekil mesaj gösterimi
Alt 18 Ağustos 2023, 00:01   #37
Çevrimdışı
ihaveanidea
Platin Üye
Yanıt: Osmanlı'yı sahiplenmeyen Türk




ihaveanidea kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Ben senin zihniyetini biliyorum olm, soy sop mevzularına girip adamı güya lekeleyeceksin. Bırak şimdi sen dede muhabbetini.


Bak birader, o zamanki şartları bilmeden yaşamadan misak-ı milli'ye sallıyorsun ya şimdi sen osura osura, biz bu deklerasyonu dünyaya ilan ettiğimizde ingiltere istanbul'u meclis-i mebusan'ı işgal etti. Hiç düşündün mü ingiltere kendisine hizmet eden bir kararı çıkaran meclisi neden işgal etsin?

Devam edelim. Kurşun sıkmadan diyorsun ya hani vatanı vermişiz. Peki sıkacak kurşunumuz olmadığı için sıkamadığımız için olabilir mi acaba? Aç bak madem tarih biliyormuşsun tekalif-i milliye emirlerini say bana. Ben de sana ödev veriyorum lan, sen millete ata'nın dedesini söyletiyorsun ya hani, madde madde yazacaksın olm o kanunun maddelerini buraya.



@KraL kusura bakma dostum ağır geldi herhalde sindirmeye çalışıyorsun ama bende sana ayırabileceğim vakit kalmadı. Bir daha atanın adını ağzına alırken ortamda kültür seviyesini en azından biraz tartmanı öneririm. Sevgiler. Ya da ne sevgisi be hadi ikile.
 
Alıntı ile Yanıt