Tekil mesaj gösterimi
Alt 26 Eylül 2023, 23:09   #1
Çevrimiçi
Beatrice
2023 Milano Moda Haftası'nın en iyi görünümleri




2023 Milano Moda Haftası'nın en iyi görünümleri
Www.TrendForum.Net

Lüks moda markalarının 2024 İlkbahar-Yaz koleksiyonlarını tanıttığı Milano Moda Haftası, gelecek yıl ne tür tasarımların trend olacağını merak edenleri renkli bir yolculuğa çıkardı. İşte birbirinden ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşen moda haftasından öne çıkan trendler...



Giorgio Armani

İtalyan moda markası, tanıdık renk skalasını bu yıl parlak kumaşlara taşıyor. Devasa kemer detayları, çiçek desenleri ve ince askılar yeni sezonda öne çıkıyor.


Prada

Miuccia Prada ve Raf Simons ikilisinin yeni koleksiyonu, keskin hatları ve sade silüetleri püskül detaylarıyla birleştirerek eğlence faktörünü bir üst seviyeye taşıdı. Hologram efekti yaratan parlak kumaşlar ise koleksiyonun yıldızı oldu.



Bottega Veneta

Kreatif direktör Matthieu Blazy'nin hazırladığı koleksiyon, el işçiliğini zarif silüetlerle buluşturuyor. Markanın estetik anlayışını gelecek sezon da devam ettiren tasarımcı, gösterişli detaylarla avangart bir stil yakalıyor.



Dolce & Gabbana

Milano Moda Haftası'nın en popüler markalarından biri şüphesiz Dolce & Gabbana oldu. Transparan detayların öne çıktığı koleksiyonda iç çamaşırı esintili parçalar dikkat çekti.



Fendi

Kim Jones'un imzasını taşıyan koleksiyonda cut-out detaylar ve asimetlik kesimler öne çıkıyor. Minimal kumaş seçimi ise Fendi ruhunu yansıtmada oldukça etkili.


Alıntı
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt