Forum Logo




2023 Milano Moda Haftası'nın en iyi görünümleri

Güzellik ve modaya dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 26 Eylül 2023, 23:09   #1
Çevrimiçi
2023 Milano Moda Haftası'nın en iyi görünümleri




2023 Milano Moda Haftası'nın en iyi görünümleri
Www.TrendForum.Net

Lüks moda markalarının 2024 İlkbahar-Yaz koleksiyonlarını tanıttığı Milano Moda Haftası, gelecek yıl ne tür tasarımların trend olacağını merak edenleri renkli bir yolculuğa çıkardı. İşte birbirinden ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşen moda haftasından öne çıkan trendler...



Giorgio Armani

İtalyan moda markası, tanıdık renk skalasını bu yıl parlak kumaşlara taşıyor. Devasa kemer detayları, çiçek desenleri ve ince askılar yeni sezonda öne çıkıyor.


Prada

Miuccia Prada ve Raf Simons ikilisinin yeni koleksiyonu, keskin hatları ve sade silüetleri püskül detaylarıyla birleştirerek eğlence faktörünü bir üst seviyeye taşıdı. Hologram efekti yaratan parlak kumaşlar ise koleksiyonun yıldızı oldu.



Bottega Veneta

Kreatif direktör Matthieu Blazy'nin hazırladığı koleksiyon, el işçiliğini zarif silüetlerle buluşturuyor. Markanın estetik anlayışını gelecek sezon da devam ettiren tasarımcı, gösterişli detaylarla avangart bir stil yakalıyor.



Dolce & Gabbana

Milano Moda Haftası'nın en popüler markalarından biri şüphesiz Dolce & Gabbana oldu. Transparan detayların öne çıktığı koleksiyonda iç çamaşırı esintili parçalar dikkat çekti.



Fendi

Kim Jones'un imzasını taşıyan koleksiyonda cut-out detaylar ve asimetlik kesimler öne çıkıyor. Minimal kumaş seçimi ise Fendi ruhunu yansıtmada oldukça etkili.


Alıntı
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
2023, görünümleri, haftasının, iyi, milano, moda


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Miha Zajc haftası KoJiRo Fenerbahçe 0 09 Temmuz 2023 16:28
Florence Pugh, Paris Moda Haftası'na sütyensiz katıldı! Pozları olay oldu DeepSilence Ünlülerin Dünyası 0 09 Temmuz 2023 09:49
2023 yılının yaz aylarının gözdesi denim elbiseler! Moda bambaşka olacak DeepSilence Trend Kadınların Dünyası 5 16 Haziran 2023 21:06
20 - 26 Nisan Kutlu Doğum Haftası xena Milli Manevi Özel Günler 0 20 Nisan 2023 13:05
1-7 Mart Deprem Haftası Beatrice Milli Manevi Özel Günler 0 03 Mart 2023 07:18




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net