Tekil mesaj gösterimi
Alt 08 Ekim 2023, 13:57   #2
Serpentis Noctis

Yanıt: Hepimiz barıştan yanayız ama İsrail - Filistin savaşında hangi tarafı destekliyorsunuz?

ben iki tarafıda sevmemekteyim nötrüm ama şu bir gerçek İsrail'in önünü çok güzel açtılar arkasında ülkelerin gücü de var artık kan durmaz Filistin kendi aç gözüyle kendine sıkmıştır beni sadece Türk evladı ve istikbali ilgilendirir orta doğu bok çukurudur ne zamanında bizi arkamızdan vuran Filistin alakadar eder ne de İsrail yesinler birbirlerini ve şu ülke de ki Araplar da gitsin artık

ben konuda biraz ırkçıyım da umrum da değil istemiyorum ben abi ülkemde arap arap ne ya ya düşünsene peygambersin beyler allah tarafından gönderildim bakın siz sizler büyük seçilen kavimsiniz sizi vaat edilen topraklara götürücem diyip adam asayla yerden yemek koca koca tavuk butları çıkartıyo ya denizi 2 ye bölüyo adam napıyo altından boğa yapıp ona tapıyo ya valla allahım derim deymez ya ver bana izni şuracıkta toprağa çevireyim şunları oksijen zararı derim

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.

ʂΞϻϻιȤⱠιϬɪϻι ҰⱯՈⱠιϞ ⱯՈⱠϻⱯ... βЦ, ҒɪЯŦΉՈⱯ βⱠⱯϻⱯՈⱯĐⱯՈ ΞՈϾΞҠι ʂӨՈ ЦҰⱯЯɪ.

Alıntı ile Yanıt