Tekil mesaj gösterimi
Alt 03 Kasım 2023, 13:28   #10
Beatrice
Yanıt: İlk Sevgili Olmak İçin Teklif Ettiğiniz Aşkınızın Hikayesi

Roronoa Zoro kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
ilk okul 4. sınıf 47 kez çıkma teklifinde bulundum ne yapayım kardeşim çocuğum daha saf temiz duygularla sevmişim 35'ten sonra tam bir arsıza dönmüştüm utanma duygusu 0 idi sonra ileri ki yılda gördüm konuştuk ama çok boş bir kızmış tam anlamıyla aptal dı yukarıya kafamı çevirdim allahım dedim ya seni seviyorum dedim lise üni hikayeler bol anlatırım bi ara komedi hepsi

1.tanesi şu lisede çıkma teklifi aldım kabul ettim güzel gacıydı her neyse bu kızın arkadaşı lezbiyenmiş gizliden bu kızdan hoşlanıyormuş bana iftiralar atmıştı seni aldatıyo falan diye sonra bunun oyununu ortaya çıkarmıştım benim ki bu kız arkadaşına sınıfın ortasında bir tokat attı ananı avradını satayım o tokatı gördükten sonra ayrıldım öyle kız mı olur aw öğrendim babası tekvando hocasıymış bacağıyla alıp yere serdi aw patso yemiştik bir kere öpmek istemişti dedim yemek yedim hayatta olmaz böyle bir ensemden tutmuştu o zaman anlamalıydım fdsfxd

bir daha ki hikayem gökten kafama kız düştü gerçektir onu anlatırım

Hahaha :dddd

Alıntı ile Yanıt