|
KahKaha kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
|
@Regex kesmediyse, ölümcül darbeyi ben vurayım mı, @Absent? 
Sana kıyak geçip, sadece Ongun’un dolduramadığı kısmı anlatayım. Sonra eserse yine anlatırım nasılsa
Dışardan göründüğü kadar “serseri” ve tahmin edemeyeceğiniz kadar ailesine düşkündür, Serkan.
Serseri kısmı, hayatın sillesini çok yediği için yaşamanın kıymetini çok bildiğinden ve “adamına göre” muamele etmenin kitabını yazabileceğindendir. Örneğin, bu forumda gördüğünüz kankalarına ağzına geleni yazarak şakalaşır ama 4 senedir bana bir kere küfürlü espiri yapmamıştır. Adamına göredir işte.
Ne eşini, ne de çocuklarını hiç kimseye muhtaç etmez. Onların zorlanacağını düşündüğünde, fedakarlık etmekten çekinmeyen bir serseridir yani. Elindekini paylaşmaktan da hiç çekinmez. Paylaşımcı halinden olsa gerek, Allah ona bir kapıyı kapatırken mutlaka diğerini açar. Eli ne kadar açıksa, çocuklarına sevgisini göstermekte de o kadar cömerttir. Bir gün hatununu kendisinden daha çok sevdiğim duyumunu alırsanız, kesinlikle inanın. Çünkü doğrudur. Serkan’ın hayattaki en büyük şansı eşidir ve çok da doğru bir dosttur. Hem Serkan’a, hem de bana.
Biz aslında Absent ile birbirimizden bayağı farklıyızdır ama içi dışı bir olan insanlardan zarar gelmeyeceğini bildiğimiz için birbirimize çok güveniriz. Farklı düşünebiliriz, kavga edebiliriz, hatta küsebiliriz ama o benim ailemin içindedir, ben onun. Bizim “Kadim dost”luğumuz da oradan gelir.
|
İlk 'serseri' kelimesini okuyunca 'hadi lan ordan' dedim deee sonradan nereye bağladığını görünce 'aferin dido' olarak değiştirdim o cümleyi :hahah:
Senin zaten beni çok iyi tanıyıp, böylesi anlatacağını biliyodum teşekkür ederim de @
Regex'e gerçekten çok şaşırdım
Varolsın kadim dostum