Tekil mesaj gösterimi
Alt 02 Ağustos 2022, 13:41   #5
Çevrimdışı
Regex
“En büyük servet, itibardır.”
Yanıt: GoldenBoy ( Charismax)




@GoldenBoy bugüne dek senin hiçbir mecrada üye sözlüğüne yazmamıştım sanırım. Dün akşamki konuşmadan sonra buraya yazmak farz oldu. Zira aşk bitti, savaşa devam demiştin son cümlende. Savaş mı istiyorsun? Kamoooonn!

Benim üye sözlüğümde tek ortak noktamızın tek çocuk olmak olduğunu belirtmiştin. Ben buna ek olarak nabza göre şerbet verebilme yetisini de ekliyorum. Ancak burada bir eleştirim olacak. Çocuksu bir üslup ve sürekli her şeyi alaya alan bir tarzın var. Bunu bilerek yapıyorsun. Yani olgun olmadığından kaynaklanmıyor bu. Kendin böyle olmak istediğin için bu tarzı benimsiyorsun. Buna bir diyeceğim yok. Ancak herkesle fazla içli dışlı olduğun için, bu bazı durumlarda patavatsızlığa kaçabilir. Sonuçta herkes aynı ölçüde samimiyeti hak etmez. Burada hata yapıyorsun bence. Geçen yıl vuku bulan bir olayda gereksizin biriyle ilgili de öyle olmuştu mesela, dün konuştuk zaten bunu. “Kimseyle muhatap olma; kasıntı ve kendini beğenmiş ol” demiyorum. Mesela beni öyle zannederler ama değilim. Çok ifade kullanmadığım için oluşan bir yanılsama olabilir bu ya da yazı dilimden kaynaklı. Sen ise bunun tam aksine hiçbir etkileşimin olmayan bir insana bile bam telinden girip diyalog kurabiliyorsun. Bu yüzden seni hiç tanımayan bir insan olsam; hakkındaki ilk izlenimim sulu, patavatsız, bir ciddiyeti ve ağırlığı olmayan bir insan şeklinde oluşabilir. Bence bu konuda biraz tarzını evriltmelisin.

Gelmişken bir de iyi yönünü yazayım. Kendi deyiminle “terim” bilmesen de bir şeye azim ettiğinde teoriden değil, pratikten giderek illa çözüyorsun. Sonuna varmadan pes etmiyorsun. Bu eğer gerçek yaşantına da katabildiğin bir özellikse sürdürülebilirlik yetisi gerçekten her anlamda kazandırır.

@Destina ile bir ömür mutluluğunuz daim olsun.

Son olarak dünkü videoyu da ilgili kısmını vurgulayarak, buraya ekleyip bitiriyorum ki hani yanlış anlaşılma olmasın.
04:18 - 04:22

“Ha yanlış anlama. Hâlâ seni sevmiyorum”.

Öptüm say.
__________________
  • When injustice becomes law, resistance becomes duty.
 
Alıntı ile Yanıt