Konu
:
Chloe
Tekil mesaj gösterimi
31 Aralık 2023, 22:49
#
4
Chloe
"Omne ignotum pro magnifico."
Yanıt: Chloe
Beatrice
kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Hoş geldin konusunu açtığımı hatırlıyorum da üzerinden çok zaman geçmemesine rağmen samimiyeti forum sever oluşu aktifliğiyle iyiki geldin dedirttin canım benim.
Uzun soluklu bir hikayenin yazılışını görüyorum sana baktığım zaman bazen de duvarların olduğun düşünüyorum belkide yanılıyorumdur. Hep bizimle kalman dileğiyle.
Üye sözlüğümü senin açtığını görmek beni çok mutlu etti
Bu güzel cümlelerin için çok teşekkür ederim canım benim
Duvarlarım kimi zaman var o doğru ama kimi zaman da yok bazen ben bile kendimi ne oluyoruz diyorum
Regex
@
Chloe
ile hiç ikili konuşmuşluğumuz olmadı. Ancak gözlemlediğim kadarıyla kendini ifade edebilme yetisine sahip, sözcüklerini özenle seçen ve çizgisini güzel ayarlayabilen birisi. Sanırım bulunduğu forumun satılmasıyla aramıza katılanlardan oldu ve bu forumu epey benimsedi; daim olsun. İlk müsait olduğum fırsatta konukluğunu da okuyup biraz daha fikir sahibi olmuş olurum. Yaşamında her şey gönlünce olsun.
Umarım ilk fırsatta sohbetimiz olur. Çok doğru; sözcüklerimi özenle seçmeye ve her zaman o ince çizgiye özen gösteriyorum. Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim
Roronoa Zoro
çok samimi esprili işte aradığımız insanlar benim direk kanım kaynadı iyi ki gelmiş hoş gelmiş
tıssssssssssss
Aman efendim çok hoş buldum, sizde öylesiniz
Çok teşekkür ederim
Mesaj içerikleri, TF üyelerine özeldir
Yanıtın tamamını görüntülemek için oturum açabilir veya üye olabilirsiniz.
Üye Ol
Oturum Aç
Chloe
Kullanıcı profil bilgilerini göster
Chloe kullanıcısına özel mesaj gönder
Chloe - Daha fazla Mesajını bul