Tekil mesaj gösterimi
Alt 09 Şubat 2024, 15:06   #1
Çevrimdışı
KoJiRo
Microsoft 365 Copilot, Windows Masaüstü Kullanıcılarına Geldi




Microsoft 365 Copilot, Windows Masaüstü Kullanıcılarına Geldi
Www.TrendForum.Net



Ocak ayında Microsoft, Microsoft 365 için Copilot hizmetlerinin artık büyük ve küçük tüm işletmeler için kullanılabilir olduğunu duyurdu. Şimdi ise şirket, Windows masaüstü kullanıcılarına da Microsoft 365 Copilot erişiminin sunulduğunu açıkladı.

Microsoft, hem Microsoft 365 için Copilot lisansı hem de Windows masaüstünde Copilot üretici yapay zeka asistanı açık olan işletmelerin ve kuruluşların Copilot kenar çubuğunda yeni bir geçiş görebileceklerini söyledi. Bu geçişler ise İş ve Web.

Microsoft, bu özelliğe ilişkin yeni bir destek sayfasında şu açıklamayı yapıyor: “Windows’taki Copilot, sohbet sağlayıcı platformu olarak Microsoft Copilot’u, ticari veri korumalı Copilot’u veya Graph tabanlı sohbete sahip Copilot’u kullanabilir. Sohbet sağlayıcı platformu, Windows’ta Copilot’un kullanıcıyla iletişim kurmak için kullandığı temel hizmettir. Sohbet sağlayıcı platformu önemlidir çünkü kullanıcıların hassas bilgileri kopyalayıp sohbete yapıştırması mümkündür. Her sohbet sağlayıcı platformunun farklı gizlilik ve güvenlik korumaları vardır.”

Ticari veri korumalı Copilot, tüm Microsoft 365 iş ve eğitim müşterileri için ek ücret olmadan kullanılabiliyor. Bu noktada şirket ve kurum verilerinin korunduğunu ve sohbetlerin kaydedilmediğini belirtelim. Copilot bilgileri Microsoft’un büyük dil modellerini eğitmek için de kullanılmıyor.

İş geçişi etkinleştirildiğinde, Graph tabanlı sohbet ile Copilot destekleniyor: “Graph tabanlı sohbet ile kullanıcı belgeleri, e-postalar, takvim, sohbetler, toplantılar ve kişiler gibi Microsoft Graph verilerinize güvenli bir şekilde bağlı olarak içerik taslağı oluşturabilir ve sorulara yanıt alabilirsiniz.”

Bu özellik, Microsoft 365 kullanıcıları için Microsoft 365 için Copilot aboneleri tarafından kullanılabiliyor.

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt