Forum Logo




Microsoft 365 Copilot, Windows Masaüstü Kullanıcılarına Geldi


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 09 Şubat 2024, 15:06   #1
Çevrimiçi
Microsoft 365 Copilot, Windows Masaüstü Kullanıcılarına Geldi




Microsoft 365 Copilot, Windows Masaüstü Kullanıcılarına Geldi
Www.TrendForum.Net



Ocak ayında Microsoft, Microsoft 365 için Copilot hizmetlerinin artık büyük ve küçük tüm işletmeler için kullanılabilir olduğunu duyurdu. Şimdi ise şirket, Windows masaüstü kullanıcılarına da Microsoft 365 Copilot erişiminin sunulduğunu açıkladı.

Microsoft, hem Microsoft 365 için Copilot lisansı hem de Windows masaüstünde Copilot üretici yapay zeka asistanı açık olan işletmelerin ve kuruluşların Copilot kenar çubuğunda yeni bir geçiş görebileceklerini söyledi. Bu geçişler ise İş ve Web.

Microsoft, bu özelliğe ilişkin yeni bir destek sayfasında şu açıklamayı yapıyor: “Windows’taki Copilot, sohbet sağlayıcı platformu olarak Microsoft Copilot’u, ticari veri korumalı Copilot’u veya Graph tabanlı sohbete sahip Copilot’u kullanabilir. Sohbet sağlayıcı platformu, Windows’ta Copilot’un kullanıcıyla iletişim kurmak için kullandığı temel hizmettir. Sohbet sağlayıcı platformu önemlidir çünkü kullanıcıların hassas bilgileri kopyalayıp sohbete yapıştırması mümkündür. Her sohbet sağlayıcı platformunun farklı gizlilik ve güvenlik korumaları vardır.”

Ticari veri korumalı Copilot, tüm Microsoft 365 iş ve eğitim müşterileri için ek ücret olmadan kullanılabiliyor. Bu noktada şirket ve kurum verilerinin korunduğunu ve sohbetlerin kaydedilmediğini belirtelim. Copilot bilgileri Microsoft’un büyük dil modellerini eğitmek için de kullanılmıyor.

İş geçişi etkinleştirildiğinde, Graph tabanlı sohbet ile Copilot destekleniyor: “Graph tabanlı sohbet ile kullanıcı belgeleri, e-postalar, takvim, sohbetler, toplantılar ve kişiler gibi Microsoft Graph verilerinize güvenli bir şekilde bağlı olarak içerik taslağı oluşturabilir ve sorulara yanıt alabilirsiniz.”

Bu özellik, Microsoft 365 kullanıcıları için Microsoft 365 için Copilot aboneleri tarafından kullanılabiliyor.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
365, copilot, geldi, kullanıcılarına, masaüstü, microsoft, windows


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Microsoft, Copilot Pro Abonelik Seçeneğini Duyurdu KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 16 Ocak 2024 20:42
Microsoft'tan, Windows 10 kullanıcılarına 21H2 uyarısı geldi DeepSilence Bilgisayar ve Donanım 0 15 Temmuz 2023 17:52
Microsoft, Güvenlik Uzmanları için Security Copilot’u Tanıttı KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 03 Nisan 2023 11:59
DuckDuckGo kullanıcılarına Microsoft şoku KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 27 Mayıs 2022 19:52
Microsoft'tan beklenen açıklama geldi: Windows 11 yayılmaya hazır! KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 22 Mayıs 2022 17:39




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net