Tekil mesaj gösterimi
Alt 13 Şubat 2024, 12:57   #3
Regex
rgxadmn
Ruh HalimMesgul
Yanıt: Türk Dizilerindeki Saçmalıklar

Siyah kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
@Regex
Kızıl Goncalar dizisine bizimkiler bakarken bir göz seyirttim. Kronik yerli dizi problemleri dışında güzel gibi duruyor.
Yine bizimkilerden öğrendiğim üzere Mürşid Hazretleri diye bir karakter varmış ve göstermiyorlarmış.

Bir ara göz seyirtme şansın olursa şayet Aynalı Tahir incelemene benzer bir inceleme beklerim senden.
Senin incelemenin sonucuna göre bakabilirim belki. (:

Talebinin altında subliminal mesaj olarak yatan beni denek olarak kullanma isteğin üzdü karşim...

Çok uzun süredir dizilerle aram yok. Takdir edersin ki bu konuya 2022'de yazdığım mesajın konu alındığı dizi de zaten ikimizin de sokakta misket oynaması gereken yaşlarda olduğumuz dönemlerde, başkaca bir şey olmadığı için yokluktan gideri olan bir yapımdı. Komedi anlamında Avrupa Yakası, aksiyon ve politika için de Kurtlar Vadisi (ilk 97 bölüm) ile zirveyi yaptığımı düşünüyorum.

Ancak bahsettiğin diziyi ben de okuduğum haberlerden, eşten, dosttan duydum. Yayınlanması özellikle yobaz kudurtan bir diziymiş. Böyle bir yapımın içerdiği mesajlar da illa ki güzeldir. Yine de bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayı sevmem, bilirsin. Şu an için takip etmeyi düşünmüyorum ama bir şekilde cezbedici kaliteli koşullar hasıl olur da bir kısmını izleme fırsatım olursa seninle düşünce ve gözlemlerimi paylaşırım, sözüm olsun. ^^

Ama sen yine de beni çok bekleme. Belki tam tersi olur, sen bana önerirsin. Bak o zaman senin hatrın bende değerli olduğundan bu belirsiz süreci kesinleştirip erkene alabilirim. ^^
Mesaj içerikleri, TF üyelerine özeldir
Yanıtın tamamını görüntülemek için oturum açabilir veya üye olabilirsiniz.

Alıntı ile Yanıt