|
Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
|
|
Bu medyayı görüntüleyebilmeniz için üye olmanız ve üye hesabınızla oturum açmanız gerekmektedir.
|
Ya bırak şimdi bunu şuan anlık feat olayını konuşuyorum... beni 1 hafta bekletti.. 1 hafta önce bana demo attı böyle girecem diye...sende yazarsın beate sözleri dedi tamam dedim olayı kapatmıştım... Bugün bi dürtüyim dedim hanım efendi nasılsınız diye iyiyim miyiyim derken.. bana girdin mi dedi ? bende neye gircektim dedim ? demo attım ya dedi.. evet attın dedim.. peki girdin mi asıl kayıta dedim.. yooo dedi.. sen girip atcan ya dedi..
Şimdi regeks to going kardeşim söyle bana haklı haksız olayını..
Ben buna dedim ki 3 kişi feat girilcek okeyleştik.. ilk bu girecek sonra ben sonra biri daha..
1 hafta çok uzun süre beklemişim bana sıra gelsin projeyi atsın diye .. ilk konuşmuşum demişimki asıl kayıta gir mix'lemeni bitir yayınlacak şekilde tek giriyor gibi gir.. sonra gün içinde ben girerim sıramı cansu'ya atarım oda sana paketler gönderir begenirsen paylaşırsın begenmezsen paylaşmazsın dedim...
şimdi eski kafa yeni kafa olayı burda patlak verdi sinirim bozuldu...
Diyorlarki.. ben gireceğim şekili demo olarak attım zaten ona göre yazıp girmen lazım... bende diyorum'ki ilk sen giriyorsun proje sahibisin ben kendi mixleme'mi yapıyorum zaten ve erkek tizz sesim.. size girin atın bitirp göndereyim dedim...
Şuan öyle olur öyle olmaz tartışmasındayız muhtemelen diss atacak bunlar bana yada ben bir kaç sövücem diss track'le ünlülük patlaması yaşıycam.. bunlar tanıdık yüzler ama lanet olsun Z'ler...
Ben diyorum ki bu iş böyle yapılır 16 senedir bunu bilirim ilk defa duyuyoruz diyorlar.. bende o zaman sizde yetenek yok siz ses editleyip beatte oturtuyorsunuz diyorum.. bir rapçi'ye söylenmeyecek lafları söylüyorum ama

şimdi regex kardeş.. bunlarla davalık olsak yırtarız demi ? rap içinde diss battle olmazsa olmaz onlarda yapıyor bende .. şimdi ben bunların sülalesinin seceresini saysam onlarda benimkisini saysa sonra oyun bozanlık edip dava yesek sonuç ne olur...
Dur yazışma bitsin döncem kjdsklfjlk
Yanlış anlama seni hala sevmiyorum..