Tekil mesaj gösterimi
Alt 11 Eylül 2022, 22:37   #10
Regex
Kral benim.
Yanıt: Mesajlaşırken çok uzun cümleler kuruyor musunuz?

GoldenBoy kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Burayı birişeye geçirmesinler çünkü burası vbulletin'kende muhteşem olur.. ben onlara xenforo açarım.. seni çatır çatır çatlatırım burasını zirveye taşırım hem teknik olarak hem görsel hem mekan olarak'da ...

Burda toplu emek var ben tekil emekçiyim... TEK TEK TEK

Bir kere de işi showa dönüştürme lan. Ciddi ciddi ironi yapmadan söyledim ben. Seni sevmiyorum ama böyle bir şey düşünülürse güvenilirlik noktasında eski teknik yönetici olarak kefil olabilirim. Çünkü haftanın trend üyesi olduğumda bir ara bana @Beatrice XF hakkında görüşlerimi sormuştu. Ben kendi özelimde vBulletin saplantılısıyım, kabul ediyorum. Ama örneğin şu anki tema responsive değil, yani mobilden giren kullanıcılar masaüstü deneyimi kadar pratik bir kullanım sağlayamıyorlar. Ben ve benim gibi diretenlerin dışında vBulletin'den kurtulup, sistemsel geçiş sağlamalarından sebep XenForo'dan gayet memnun olan modern platformlar da var. Hani akıllarda bulunsun sen de kabul edersen diye tarihe not düşüyorum, uygulanır veya uygulanmaz; orası benim meselem değil. Bugüne kadar hep sen gelip beni eleştirdin, biraz rolleri de değiştirmek lazım. Sonra ilişkimiz çok monotonlaşıyor.

Şu tekelci ve narsist zihniyetten de vazgeç. Forumlar topluluk olarak ayakta kalabilen mecralardır. Biz teknik yönetici olarak hünerlerimizi göstereceğiz, ama bunları deneyimleyecek kullanıcılar olmazsa tek başımıza hiçiz. Ancak kendi kendimizi tatmin ederiz. Yapma mayk.

Alıntı ile Yanıt