Tekil mesaj gösterimi
Alt 11 Eylül 2022, 23:44   #7
Er Şaban
Charismax
Yanıt: Mesajlaşırken çok uzun cümleler kuruyor musunuz?

Supervisor kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Üstü kapalı da olsa adım geçmiş yanıt vereyim. Aslında @Beatrice zorla tutmuyor 1-2 ekleme-düzeltme istedi onları yaptım çıkacaktım biraz daha kalmamı rica etti, yine de ne zaman istersem ayrılabileceğimi söyledi. Emekli etmiyorlar falan işin espirisi sadece. :d Bugün yarın çıkacağım derken bügünlere kadar geldim ama üyeliğe geri döneceğim yakında. Bu kez kesin çünkü halihazırda başka bir forumun teknik işleriyle ilgileniyorum orası bana yetiyor da artıyor. :d XenForo ile ilgili görüşlerinde sana katılıyorum ama alışkanlıkları değiştirmek çok zor ne yazık ki.

Ana sen tekniker miydin fdsfdsf ben yemin ediyorum yeni gördüm rankını... bende diyorum bu siteye kim bakıyor adamlar gitti

Şu xenforo vbulletin alışkanlık olayı... kırılır kırılır... bu iş biraz görsellikle alakalı ve ortamla.. şuan hokus pokus xenforo ol desekte olsa burası.. çok güzel olur.. xenforo ara yüzü canlı bir sistem biliyorsunuz zaten..
ama regex beni işaret ederken oda biliyor xenforo doğal görünümde kalmaz dsjkfhsdf ondan diyo o ona kefil zaten dsjhgjksh
Mesaj içerikleri, TF üyelerine özeldir
Yanıtın tamamını görüntülemek için oturum açabilir veya üye olabilirsiniz.

Alıntı ile Yanıt