Konu: Supervisor
Tekil mesaj gösterimi
Alt 12 Eylül 2022, 01:36   #21
Er Şaban
Charismax
Yanıt: Supervisor

Tanıyamadım diye yorum yapmamıştım yorumlarıda okumamıştım... Kendisini tanıyorum ama üstü kapalı minimum bir sohbetle... İki yüzlü farklı sisteme ait tema yapmaya onuda local'de çalıştırmaya çalışırken kendisinden bir iki birşey istemiştim.. Dosyalar ve eklentilerle ilgili .. kendisi o sırada gezidey'di diye hatırlıyorum..
Mevcut konumda olduğu yerde kendisinin kullanıcısıyım.. 2. göz ağrım dediğim yerde kendisi var.. Birebir can cana kol kola bir durumumuz yok ama konu içlerinde bazen yorumuma kattığım kişidir kendisi.. ama söz konusu burası olduğu için burda şimdi uyandım kendisinin o kişi olduğuna

Açık konuşuyim ben kendisinin teknik admin olarak sadece kendi yerinde olduğu için dışarıya açılmadığını bildiğim için sadece bir kullanıcı sıfatında biliyordum.. Burada olduğuna göre dışarıyada açılan birisi

Bana yardımcı olaydın dosya olayı olsaydı vbulletin 3 için bir güncelleme yenilik adına şimdi değişek bir sistem piyasada olacaktı.. ben girişimi yapmış olacaktım sizler geliştirecektiniz o şansı kaybetti bu piyasa :P Ama başkalarından'da bulamadım tek sen değil.. Kimsenin elinde yok beni forum açacak sandılar.. Ya local'de zaten bir ton kurulu farklı site var.. eşleştirme karşılaştırma yapıyorum ne yapabilirim diye hani can sıkıntısına..

Supervisor'un tanıdığımın olduğunu burda bir konuda görsemde bir konuya şahit olsamda önemli değil.. herkesin herkesle bir şekilde sorunları olur.. Ateş beni yakmadığı sürece soğumam söndürmek için.. Allah sana her alanda istediğin imkanı versin' her alanda senin için hayırlı olanı yazsın... şimdilik bu kadar..
Mesaj içerikleri, TF üyelerine özeldir
Yanıtın tamamını görüntülemek için oturum açabilir veya üye olabilirsiniz.

Alıntı ile Yanıt