|
CtrL kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
|
Benim AdSense geçmişim de olmuştu. O yıllarda eve Google'dan posta gelmesi ayrı bi' havalıydı.. : ) Onlarca kategorisel blog vardı, anonim tabii. 
Yüksekte, parada gözümüz olmamış hiç. İnsanların güzel ücretlere yaptığı işleri ücretsiz yaparak piyasayı sallamak cezbetmiş bizi..
|
Anonim dedin de böyle bazen gizli kalmak ve gözden ırak olmak için muhtelif webmaster mecralarında bunu yaptığımda, her seferinde benim anon hesapları buluyordun, selam çakıp beni huzursuz ediyordun.

Senden başkası da beni bulamazdı asla. Şimdi de iddia ediyorum bunu, ben eğer dijital platformlar üzerinde bir şekilde gizlenmek istersem kimse beni bulamaz; sen hariç.
Kesinlikle katılıyorum. Maddiyatı önceleyen bir çaba içerisinde olmadık hiç. Senin AdSense, benim
SEO ile ufak tefek yaptıklarımız da ancak harcadığımızın bir miktarını kurtarmıştır. Önemli olan gelişmek, geliştirmek ve öğrenmek kadar öğretebilmekti. Ama şunu bir kez daha itiraf ediyor ve tarihe not düşüyorum; ben kantarın topuzunu bazen kaçırsam da sen yaşından hep olgun davranıyordun, efendiliğin vücut bulmuş haliydin o zamanlar bile. ^^