Tekil mesaj gösterimi
Alt 21 Mart 2024, 19:02   #13
Çevrimdışı
KoJiRo
Yanıt: [TF ÖZEL] Ücretsiz vBulletin Desteği: Sorun, Yanıtlayalım!




Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Bahsettiğin yerden haberim var. Aynı adamların satın aldığı başka bir forum ile ilgili dün @Asi Ruh'a farklı bir platformda yazdığım mesajın ilgili bölümünü kopyalıyorum. Bu temel veriyi baz alarak açıklayacağım durumu sana;



Aynı şekilde, bu senin bahsetmiş olduğun d..... forum adlı siteyi de bu adamlar satın aldı. Artık suyunun suyunun suyunu çıkarmak için, yani bu yasadışı sitelere sattıkları backlinklerin daha fazla etki göstermesi için; ana site olan .org uzantılıyı XenForo'a geçirdiler. Ancak bu işlemi yapmadan önce full backup (tam yedek) alıp, bunu da domain değiştiriyormuş gibi yapıp .com uzantılısını kaydedip, buna kurdular.

Bana göre etik dışı bir şey bu, ha ama özel mülkiyete girdiği için sonuçta eski sahibi (Özkan) satmış. Biz bir şey diyemeyiz. Anca yadırgayıp, eleştirebiliriz. Ancak biz ne dersek diyelim, bu gibi adamlar forumları öldürüp ticari amaçla kullanmaya ve internet çöplüğü haline getirmeye devam edecekler.

Vay Arkadaş Nasıl Bir Düşünce Tarzıdır Anlamak Mümkün Değil Komple Kapat Gitsin Madem İlgilenmiyorsun Ticaret Yapıyorlarda Sanki Çokmu Para Kazanıyorlar Forum Üzerinden Ne Kadar Kazanabilirsinki ??
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt