Tekil mesaj gösterimi
Alt 21 Mart 2024, 19:11   #14
Çevrimiçi
Regex
“En büyük servet, itibardır.”
Yanıt: [TF ÖZEL] Ücretsiz vBulletin Desteği: Sorun, Yanıtlayalım!




KoJiRo kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster

Vay Arkadaş Nasıl Bir Düşünce Tarzıdır Anlamak Mümkün Değil Komple Kapat Gitsin Madem İlgilenmiyorsun Ticaret Yapıyorlarda Sanki Çokmu Para Kazanıyorlar Forum Üzerinden Ne Kadar Kazanabilirsinki ??

Forum üzerinden legal olarak çok kazanamazsın. Ama mesajımda ve alıntıdaki @Asi Ruh'a yazdığım gönderide de belirttiğim gibi bu adamlar yasadışı sektöre link satışı yapıyorlar. Topyekün SEO hizmeti mi veriyorlar, sadece backlink mi satıyorlar orasını bilmiyorum. Ama ellerinde çok fazla site olduğu için, bu tarz hilelerle de suyunun suyunu çıkarttığı için (site sayısını birken ana siteyi XF'e geçirip eski yedeği de .com'lu domaine kurarak farklı URL yapısında, farklı sistemde kopya ikinci siteyi oluşturmak gibi) ve botla konu çekilen, RSS'ten içerik çekilen siteleri de olduğunu düşünürsek şu şekilde bir strateji yürütüyor;

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
100 ADET BOL INDEXLİ FORUM SİTESİNDEN 3 AYLIK FOOTER BACKLİNK 9000 TL!

Veya;

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
İLLEGAL İÇERİKLİ BAHİS YA DA +18 VİDEO SİTENİZİ HEDEF ANAHTAR KELİMEDE 1. SAYFAYA YÜKSELTME GARANTİLİ SEO ÇALIŞMASI; AYLIK 25.000 TL!

(Rakamlar semboliktir, sektörü takip etmediğim için mentaliteye hakimim ancak fiyatları sallıyorum kafanda oturması için.)

Yani tek forumdan, tek siteden değil; topluca karşı siteyi yükseltmeye dönük çalıştıkları için kazanılıyor. Ama bu esnada da tabii ki geçmişte güzel bir arşiv oluşturmuş, hatıraları olan insanların, hâlâ emek vermeye niyet edenlerin emeğini, hevesini öldürüyorlar. Çünkü bu tarz yasadışı sitelere hacklink veya görünür olan backlink de olsa çıkış yaptığın zaman daha o site Google'da iflah olmuyor normal arama sonuçlarında. Ha keza; yaptıkları bu işin ahlâki boyutu da ayrıca tartışılır.
__________________
  • When injustice becomes law, resistance becomes duty.
 
Alıntı ile Yanıt