|
Yanıt: Emo Nickleri, Emo Sözleri
Usαиdıм bĞ·n bu sĞ·vdαdαи чαLαиLαrdαи doLαnLαrdαи Sαиα hαsrĞ·t αkşÎ±Ğ¼Lαrdαи gĞ·çiчoruм чαrıм kαLαи rüчαLαrdαи Sıkıldıм sзиiи olmαktαи; G i d i ч o r u м м м ! Gökyüzünün sonsuzluguyladenizin mavisinin birlestigi yerde..  küçük ßi aşk yetiştirdim..Düzene YeniK DüşTü . Sustum.! Susmayıda öqrenDim Sonunda... Kendim oLmayı sevmeye başLadım. ''safLığımıda''...! ßenDen önce öpüLmü$ dudakLarda bana Dair cümLeLer aramam ßen... Sadece geceleri görünmek nedir? Bilirmisin..? Yıldızlar gibi. Varsındır aslında gündüzleri ama Kimse göremezki seni. SöyLenmesi gereken keLimeLerin Bütün harfLerinin bütün nefesLeri tükendi. BeLki Susmalı artık.Sen aşk nedir bilir misin güzel kız ? Aşk ateşi yaktı mı yüreğini ? Bendeki acılar şimdi sayısız Aşkınacıya bıraktı yerini ...Bazen Susmak Gerekiyormuş Bazen Bomboş Bakmak Gerekiyormuş Hayatın YalanlarınaAnlamaya Çalışmak Saçmalık Anlamadan Yaşamak Gerekiyormuş Zaman Değilmiş Gideni Geri GetirenAslında Zamanmış Var Olanı Götüren Ama Bazen!Unutmak Gerekiyormuş UNUTULMA PahasınayoLLar ayrı qüLm eLveDa..
|