Tekil mesaj gösterimi
Alt 21 Eylül 2022, 23:09   #7
Er Şaban
Charismax
Yanıt: [BEYİN FIRTINASI] Meta-Description nasıl kullanılmalı? Burada spam yapmak doğr

Ben hiç title başlık yada açıklama hakkında birşey demedim.. direk indeks almıyor ona bir baktır dedim... ayrıntı söylemedim çünkü dedim bana giriş ver bir bakayım dedim.. oda güven falan dedi gerisini bilmiyorum

Ya o açıklama kısımı en azından genel forum olduğu için yan yana anahtar kelime girilince amaca hizmet ediyor... Şimdi google kaypak abi açık konuşuyim senin dediğin gibi türçe daha doğrusu türkiye'yi sallamadığı için bu bizim yaptıklarımız şuan için iş görüyor çalışıyor...
Disiplin'li bir uygulama yapacaksın şunu bunu yap siteni yükseltirip aksi takdir'de dibe çakılırsın bak... diyen bir google seo yaptırımı olsa.. amenna ama yok..

Şimdi ben açıklama kısmına

kuş, kuşlar, kuş kafası v.b bişiler yazsam.. petshop sınıfında sıralamaya oturcam içeriklerine bakmıycak bile google..

Teknik olarak dediklerin doğru olması gerekenler... Ama işte işleyiş olarak olmuyor...

Ya ben eşime derim bazen.. bu memleketine gider zengin kesimdir elit kültürel hani insanları.. bişey olunca birimler vardır onu arar o onu arar sonra işte prosudür'ler ilgililer falan filan olur.. ne biliyim işte ev yaptın iskan alacan sonra elektirik açılacak olayı gibidir...

Bunu istanbulda bana diyince ya şuna gitmek lazım diye... ben diyorum lan ..... şeysine aha şöyle yapılıyor bak bitti.. şeklinde.. hani orda olan bizim burda basittir orda resmidir..

Google'nin olayıda şuan bu.. bir kuralı var şartları var ama tam olarakda uy demiyor...

adamın birisi teknik olarak kusursuz site yapıyor mesela hiç bri eksiği yok sitesi normal duruyor

diğer bir adam ilkeleride bozmuş tekniğide bozmuş kendisine bişey geliştirmiş sistem gibi.. sitesi en uç noktalarda geziyor mesela..

hani o bakımdan haklısın ama işte öyle olmayada biliyor
Mesaj içerikleri, TF üyelerine özeldir
Yanıtın tamamını görüntülemek için oturum açabilir veya üye olabilirsiniz.
Mukasko tukka
Lehzen ahzen
Kabren mahzen

Alıntı ile Yanıt