Bu domainin yeniden kayıt edilip yönlendirildiğini görünce gözümün önünden kısa bi’ film şeridi geçti.
Tekplatform; @
Beatrice’in uzun süre emek verdiği, kendi forumu gibi benimsediği bir yerdi. Öyle ki Esra bir dönem kendisini farklı bir kullanıcı grubuna alıp tüm yönetim ve idareyi kendisine bırakmıştı.
Esra’nın sanaldan ayrılacağı dönemde forumun @
Beatrice’e devredilmemesi veya satılmamasından sonra, emeklerine verdiğim değer ve yıllardır süregelen dostluğumuzdan dolayı kendisine “Açalım bi’ forum her şey senin üzerine olsun, her şeyi senin olsun, neymiş sanki?” Dememle süreç başlamıştı. Günlerce domain aradık, yanılmıyorsam @
Beatrice’in trendyol alışverişi esnasında bu domain aklına gelmişti. Grafik bilgim olmadan günlerce temayı yalnızca kodlarıyla uğraşarak editlemiştim, @
Regex aynı şekilde tüm teknik işler ve kategorilerle özgüne en yakın olacak şekilde ilgilenmişti. Günlerce uğraştık, ne zamanlardı… Beatrice’in bana güvenip domainin hesabımda durmasını istemesine rağmen, sanal hayatı boyunca tekrar bir mağduriyet yaşamasını istemediğimden dolayı kendi hesabına göndermek istemiştim.
Bugün olduğu haline de yine Zeynep’in çalışmalarıyla ve emekleriyle geldi.
Velhasıl hayırlı olsun, güzel olmuş..