Tekil mesaj gösterimi
Alt 22 Eylül 2022, 22:57   #8
Regex
rgxadmn
Ruh HalimMesgul
Yanıt: Genel Forum Siteleri İçin'de En İyi Kategori Sizce Hangisi ?

GoldenBoy kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Ne kıskanıcam be allahın emeklisi ... hem beni editör yapan tavsiye eden @xena zaten .. Sen kendine bak seni emekli yapanda kesin @Beatrice 'dir.. dhsjkgskjfdghjksghjkshfdgk

Ben yaş haddinden değil de yaşanmışlık haddinden emekli oldum olm. Yaş topuna girmiyorum, ben senden büyüğüm diyeceğin için daha sana gol pozisyonunu vermeden o kroşeyi boşa çıkarttım bak. Evet; beni @Beatrice emekliliğe sevk etti ama 3 aylığımı da takır takır ödüyo sağ olsun. Yakında kendime iPhone 14 alacam. Hem de Gold, Max, Pro. Sonra da gelip sana hava atcam. Ben n'apayım beleşe gönüllü editörlüğü? Çok da dert yani. Emektardaki karizma ile hiç bir mi ya? Kendimi resmen Ramiz Dayıymışçasına mentor bir karakter gibi hissediyorum her girdiğimde. ^^ Teknik yönetici olarak kalsam burada bu kadar takılmazdım. ^^

@xena arkadaşı 1-2 günlüğüne banlayabilir miyiz? Forumun bu nezih, özgün içeriğe müsait, yararlı konularını saptırarak ikili sohbete ve atışmaya çeviriyor. Arz ederim. Teşekkürler.

---

<iç ses>Neyse; ben bu emekliliğe kendimi çok kaptırıp fazla da şımarmayayım ya. Geçen yıl emekli amiraller bildiri yayınladığında başlarına neler geldi, gördük.</iç ses>

Ne diyorduk? Heh, kategori. Bakın; farklı bir bakış açısıyla "Aramıza Hoş Geldin" bölümü de en işlevsel ve aktif bölümlerdendir. Her gelen ilk selamı orada veriyor sonuçta.
Mesaj içerikleri, TF üyelerine özeldir
Yanıtın tamamını görüntülemek için oturum açabilir veya üye olabilirsiniz.

Alıntı ile Yanıt