Tekil mesaj gösterimi
Alt 23 Eylül 2022, 21:18   #10
xena
Saygın Üye
Yanıt: kırk yılın hatrı

Sevgili günlükcümmm ;

Ihmalkarlar üstüne ihmal ederken seni , aklımın en dip ucunda olduğunu her defasında sayfaya uğrayıp çıkayım misali yaşarken ben bugüne gelmisliğini yaşasamda aklımın ucundaki yerdesin kıyımın köşesi içimde bugün çok garip bir duygu ile yanında bitmek istedim.
Belirsizlik bir neden olsa da böyle garip bir martının deniz üstünde süzülerek uçuşu gibiydim..
Bi o kadarda kıyıya vuran sert dalgalar gibi içimde yaşayan bir nedenini bilmemezlik hüznü yaşayarak geçirdim.

Günümü mahvedecek hiçbir durum yokken böyle insanın hani akacak gözyaşı olur da akıtamaz bir durum olur ya ! İşte sanki içimden akan gözyaşını yaşadım gibi birsey oldu ..

Ağlayamıyorum ne garip ?
Ağlamak istiyorum ne garip akmıyor!

İnsanı yok eden şeyler kendisinde mi yoksa insan insana uyguladığı hareketleri mi ?
Sorun bizde mi sizde mi?
Nedir bu belirsizlik ?

Yüksek Bi potansiyel ile düşünmemek gerek ,pozitif bir düşünce, pozitif bir nefes !
Sabah ezaninda uyanıp, sıcak simit almanın hazzı yarın için başka olacak gibi koştura koştura, ısırıp yemenin de tadı daha başka sanki ..
Geckalmayalim hayat bitmediği zaman yeni umutların başladığı yerde devam eder ..
30 eylüle ne kaldı sevgili pilotcum , sari papatyalarla yanına geleceğim..
#beklebeni.:siyahkalp:

Alıntı ile Yanıt