Tekil mesaj gösterimi
Alt 24 Eylül 2022, 15:23   #7
Regex
Kral benim.
Yanıt: Adsense para kazanma

xena kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Bilgi ve açıklama için teşekkür ediyorum Sayın Erşan bey. Bana bu tarz ters en iyidi uzak durmak ne olacağı belli değil.

Rica ederim. Dediğim gibi eskiden ek gelir için biçilmiş kaftandı. Ancak artık ülkeye döviz sokuyor olmana rağmen bir de burada vergi vermen gerekiyor. Dolayısıyla en asgari şahıs şirketi kurulup vergilendirilmesi gerekiyor. Anlatmak istediğim, borsa ya da saadet zincirleri gibi para bağlamıyorsun. Sermayen emek olup, sitelerine Google reklamları eklemek suretiyle kazancı biriktiriyorsun. Tabii bunun da bazı periyotları var; AdSense'e başvur, pin al, alt limit eşiğini geç... Mesela @Beatrice de foruma reklam ekleyip deneyebilir. Ancak forum sitelerinde kazanç düşüktür değmez. @GoldenBoy'ın kendi sitesinde AdSense reklamları aktif mesela ama bu işte aslolan yabancı dilde niche sektörler bulmak, TBM oranı yüksek içeriklerle tık başına yüksek almak. Bunun için de TL'nin her gün değer kaybettiği bir ülke/dil yerine USD ya da EUR bazlı yabancı ülkelerle, o diller ile çalışmak mantıklı.

Alıntı ile Yanıt