Malt suyu seviyorum... Sirke ile aram iyi

Benzin mazot kokusunu seviyorum onuda vodka ile gideriyorum belki

Alkol koymasınlar içine napayım
Ben en son 2011'de içiyordum... Bira - Vodka -
Dokunuyordu bira içmesini bilmiyordum çünkü..

Vodka'da ebemi tersten gördürüyordu trans olacak kadar içiyordum meyve suyuna karıştırmayı sonradan öğrendik

hep arkadaş ortamı..
En son 2011'de içmiştim 2011 mayıs ayında...
Şimdi ise 2022'nin başlarında başladım.. başladım derken midem'den ötürü.. dedim bi kırmızı sek şarap alayım .. Sirke seviyorum içemiyorum dedim aldım 75 lik 45 dakikada içtim bitirdim ekşi biraz sonradan alışıyorsun...
Kafama bişiler oldu sonra kafası hoşuma gitti... eşim sokmaz eve ama eve sokuyorum artık bırak dedim ya dertliyim dfhgj benimde bir annem babam var dimi ama

neyse dertten değil ben rap'ten içtim

Sonra dedim alkol değerlerine bakayım.. iki bira % 5'den %10 yapıyor... bir bardak şarap bu iki bira şişesinden daha hızlı kana karışıyor... matematik yaptım... 75'lik sek kırmızı şarap'ın %14 alkol etkisi insan kanına %17 olarak karışıyormuş... kafası çok hoş

meze falanda ayarlayınca hoşuma gidiyor.. kimseye zararım yok biraz saçmalıyorum ama onda haklı herkes asdfsdfsd
Neyse sonra VİSKİ ve Rakı
Rakıyı içebilen birisi değildim aldım onuda içtim daha yeni.. Şarapla içtim..

O biraz beni bişiler yaptı yani baya bişiler yaptı bana çünkü sarhoş olmak için içmiştim.. o sırada benimle konuşmak isteyen olursa konuşuruz değişik şeyler oluyor fdjhjkfh
Ne anlatıyom olim ben
İşin özü şu alkol ne dertli ne neşelenme amaçlı kullanılır... Keyfiyettir... Kola meyve suyu neyse oda odur...
Şimdi haramına helalına girmeyelim..