Tekil mesaj gösterimi
Alt 28 Eylül 2022, 18:26   #5
Er Şaban
Charismax
Yanıt: Süleyman Soylu istifa etmiş reddedilmiş neden acaba ?

Erşan Kuneri kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Geçenlerde 2023 seçimlerinden sonra siyaseti bırakacağını açıklamıştı. YouTube'da analiz videoları çeken Cevheri diye bir FETÖ'cü var. Tabii ki FETÖ'cünün videosuna referans verilmez ama o Emre Olur'un Türkiye'ye getirilmesiyle paralel olduğuyla ilgili bazı tespitleri var. Söylemlerinin tamamına inanmamakla birlikte izlemenizi öneririm.

@GoldenBoy bu arada ben bu Sedat Peker'in sağ kolu diye bilinen Emre Olur'u tanıyorum la ama çocukluğunu biliyorum. Tanıyorum dediysem 2012-2013 yıllarında webmaster forumlarında Facebook beğeni, abone kasımı vs. çerez işler yapardı. 17 yaşında çocuktu. Sonra Beyaz TV'de program alıp Melih Gökçek'e yanladı. Sosyal medyadan muhaliflere sallayan bir figüre dönüştü. 3-4 yıldır da Sedat Peker'in yanında. Öyle hackerlığı falan da yok dümdüz 3-5 kuruşluk sosyal medya işleri yapan bir bebeydi. Nasıl bu kadar palazlandı ya da Peker onu nasıl bu kadar yükseltti çözemedim.

Valla biz şahinlerin akrabası içinde mahalle baskısını kaldıran ağır abi profilleri içinde büyüdüğümüz için sedat peker hakkında zerre delikanlılık adına bir fikrim yok.. Bu olmadığı içinde siyasi bir anlaşma olduğunu düşünüyorum sadece.. Sedat Peker kesinlikle masum değil... Cellatından kaçan misali denize düşen yılana sarılır mantığı işliyor şuanda algı olarak.. Emre Olur hiç duymadım.. Ak troll diye bir sosyal medya kurulu var sosyal mühendislik yapıyorlar yorum alttlarında bunada ak troll diyorlar .. gerçi ak kara yok bütün hepsinin varda bunların'ki biraz daha güçlü ve dengesizler.. Ben bile ak partili birisiyken bir yorumumdan dolayı beni feto'cu ilan etmişlerdi.. hatta vatan haini falan diyorlardı sen chp'lisin falan çekiyorlardı sdfsdg Bu emre olur'da yerini belki öyle yapmıştır... Demiştir reis ben hallederim o paylaşımları reklamlarım yorumlatırım sdgsdfg
Mukasko tukka
Lehzen ahzen
Kabren mahzen

Alıntı ile Yanıt