Tekil mesaj gösterimi
Alt 03 Ekim 2022, 00:35   #31
Chiron
Acı içimde saklı öğretmendir..
Yanıt: Bir dizi iz..

Bazı şeyler var, değiştirmeye gücümüzün yetmediği. Oysa elimizden geleni yaparız, bir şeyler fark etsin diye ama olmaz işte. Ben bıraktım artık.
Bir şey olmuyorsa demek ki olmayışı bizim için hayatta daha iyi bir versiyondur yaşantımız için.
Pozitif düşünmeye çalışmakta da çizmeyi epey aşmaya başladım biliyorum ama durum bu.

Her olumsuz şeyden, olumlu bir çıkarım yapmazsam olan aklımı yitiririm gibi geliyor.

Beklenmedik bir sabır yüklendi bünyeme .
Ayrıca gelecek kaygısı da azaldı. İlla bir yerlerden bir kapı açılır diye düşünüyorum.
Kpss coğrafya hocası Engin Eraydın diyor ya, "Acından ölecek değil ya, yapıyordur bir şeyler."

Yaparım ben de ya.

Bu arada bu sabah büyü vs konusunda, ateistler bunu açıklasın falanın çocuğu yürüyemesin diye büyü yapıyorlar ama oluyor dediler.
Ben Tengri gırtlak müziği açtım.
Ben de ritüel ya da büyü yapıyorum sandılar sanırım masa değiştirdiler. Djdjdjdjdj

Yıllar yıllar sonra o kadar iyiyim ki inanış konusunda, bilgisiz de değilim. Günden güne bilgim artıyor.
Tengrikenim. Ve hiç çekinmeden reelde de sosyal medyada da belli ediyorum.

Her neyse, biraz duygusal biraz trol bir post oldu günlük için.

Ama özeti buydu içimden geçenlerin.
+Gülerim.
-Mutlu olunca peki?
+Ben hep gülerim. : )

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.

Alıntı ile Yanıt