|
Erşan Kuneri kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
|
Olm ben onu mu diyorum? Benim bu söylediğim tarz yani slow, pop ya da rock/pop tarzı için; "bu adamda ses var, ben bu tarzda söyleyemem, rapçiyim" dedin ya. Oradan Ezhel'e ve Auto Tune gibi teknolojilere atladım. Müzik kulağı gerekmiyor dediğim, sende müzik kulağı yok demedim. Müzik kulağı olmadan da bu bahsettiğim türlerde kimleri kimleri parlatıp şarkı ve albüm yaptırdılar. Örnek vermemiz gerekirse Seray Sever ya da 90'larda ses oktavını bir ton aşağıya aldıkları Atilla Taş gibi düşün.
Ben sana müzik kulağın yok mu dedim? Yeni uyandın, git ayıl bi' şeyler ye, sonra yargısız infaz yaparsın. 
Kıvırabildim mi @Destina? ^^
|
Geçen yılmaz abilerin lokal'deyiz hııhahaha lokal demişken.. Aksarayda kebap götürmüştüm kış akşamı saat 8 gibi.. Bana dediler abilerin lokaline gitceksin... İstanbul'daki lokaller ile anadoluda'ki aksarayın lokal anlayışı biraz değişik.. Fenarbahçe bayrakları asılı böyle bi girdim içeriye 3 dürüm 4 ayran üst katta.. bir iş hanında ev gibi bir yer..
Bi sigara dumanı bir içki alkollü dolu masalarda bide dansöz var.. dansöz kapalı dansöz ama çok açık değil.. Lan baktım eğleniyorlar.. Adam dedi yeğenim günlük kaç para alıyorsun 35 tl dedim. Al sana 50 tl otur takıl dedi

Yok mok abi dedim kaçtım 50 tl'yide cebime sıkıştırdılar.. Gurbetciyiz damat boynu bükük misali bana halk sahip çıkıyordu.. Bilmiyorlarki zengin ailenin damat'ı asfasdf ulan niye aklıma geldi ve ben bunu niye anlattım bilmiyorum lokal işte.. cem yılmaz'dan aklıma geldi